Sisällön tarjoaa Blogger.

Featured Slider

Liput Kaunis sinä messuille voitti...

Hei! Liput Kaunis sinä messuille voitti Suvi ja Minna! Paljon onnea teille ❤️ Olen yhteydessä teihin sähköpostilla.

Lippuarvonta Kaunis Sinä messuille Ouluun!

Moikka! Miten se aika kuluu niin nopeaan taas... Täällä ollaan joka tapauksessa ja lippuarvonta mielessä. 

Oulussa järjestetään lauantaina 13.4 Kaunis Sinä messut Club Teatrialla. 

Messut ovat Suomen toiseksi suurin kauneus - ja hyvinvointialan messutapahtuma. Messut juontaa hallitseva Miss Suomi Alina Voronkova. 

Messuilla on... 

- runsaasti eri näytteille asettelijoita
- Pohjois-Suomen suurimman kauneuskilpailun Mr & Miss Nordic Finland finaali
- luentoja 
- muotinäytös
- kaikkea kivaa kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvää 


Sain ilokseni arpoa teidän lukijoiden kesken kaksi lippua messuille! Arvonta kestää 2.4.19 asti. Jätä siis kommenttia ja sähköpostiosoitteesi kommenttikenttään, niin pääset mukaan arvontaan! 


Päiväpeitteen päivitys makkariin

Moikka! Niin se aika vaan kuluu...Kohta kaksi viikkoa mennyt edellisestä kirjoituksesta. Päivät vaan soljuu viikosta toiseen, arjen asioissa... Arkinen rytmi ja reitti on suurinpiirtein tämä: koti- työ - kuntosali - koti - kauppa- jalkapallohalli - koti :D Järjestys voi tosin hiukan vaihdella tai joku voi jäädä pois listasta :D Viikonloppuna sentäs on vähän eri rytmit, onneksi. Tänä viikonloppuna suunnitelmissa ainakin on tavata rakas ystävä Heli. Vietämme lauantai-iltaa yhdessä ja aiomme piipahtaa ihan yöelämässäkin pitkästä aikaan. Ihan parasta terapiaa tulossa siis <3

No itse asiaan eli päiväpeitteeseen...

Pitkään etsin makuuhuoneeseemme sopivaa muhkeaa valkoista päiväpeittoa. Sellaista ei millään löytynyt, joten ajattelin kokeilla tavallista peittoa päiväpeitteen tilalle. Ostin peiton Ellokselta. Voin sanoa, että kannatti tilata ja testata tätä mahdollisuutta, koska tämähän sopii päiväpeitteeksi kuin nenä päähän :) Koko on aika just, mutta riittänee juuri ja juuri sängyn päälle. Eiköhän tämä peite mene meillä nyt jonkin aikaa.

Alla pari kuvaa makkarista, jopa hiukan utuisia kuvia :D
Ihanaa alkavaa viikonloppua teille sinne ruudun toiselle puolelle <3

Suosikki kosmetiikkani tällä hetkellä

Hei! Viikko on kulunut taas rytinällä ja flunssan merkeissä. Vaihtelun vuoksi ajattelin tehdä kosmetiikkaan liittyvän postauksen. Kosmetiikkaan liittyvää postausta en olekaan tehnyt pitkään aikaan, tuskin koskaan.

Haluan nyt esitellä teille suosikki kosmetiikkani tällä hetkellä. Meikkivoiteena käytössä on jo hetken ollut käytössä Bare Mineralsin Bare Pro meikivoide, joka on superhuippu tuote. Niin ohut ja kestävä, mutta myöskin peittävä. Enempää en voisi meikkivoiteelta edes toivoa! Jopa peitevoiteen on saanut jättää nurkkaan, kun tämä meikkivoide on ollut käytössä. Sitä ei voisi ihan heti uskoa. Puuterina minulla on Make up storen Wonder puuteri, joka on todella ohut ja hyvä meikin kiinnittämiseen. Poskipunana minulla on Oriflamen poskipuna, jonka tarkempaa nimeä en muista. Luomiväripaletteja on minulla on aika monta, mutta nyt usein minulla on ollut käytössä tämä Anastasian Modern Renaissance, joka on laatupaletti. Luomiväreissä on pigmenttiä runsaasti ja levittyy myös hyvin. Silmien rajauksessa käytän usein tätä Oriflamen rajaustussia, joka on tosi helppo käyttää. Ripsivärinä myöskin kyseisen merkin Wonder lash XXL ripsari.  Oriflamella on muuten olemassa monta hyvää ripsiväriä. Kynsilakkana käytän nykyään usein Essencen lakkaa. Se levittyy hyvin ja kuivuu nopeaan sekä pysyy hyvin kynsissä. Huulissa käytän usein vain huulikiiltoa tai nuden väristä huulipunaa. Korostan tavallisesti enemmän silmiä kuin huulia. Ainahan on hyvä valita, että mitä korostaa, jos aikoo korostaa. Kuvan huulikiilto on Nyxin. Tuossa kuvassa on tuollainen pienen pieni luomiväri, joka on Essencen. Luomiväri on helmiäishohtoinen beige. Tätä käytän joskus tavallisen luomivärin lisäksi. Käytän tätä joskus jopa huuliin pienissä määrin huulikiillon lisäksi. Alla pari kuvaa tuotteista.

Onko kyseiset tuotteet tuttuja sinulle? 
Viisi kiitollisuuden aihetta

Oletko koskaan miettinyt kiitollisuuden aiheita elämässäsi? Niitä kannattaa joskus miettiä, koska niitä ajatellessa saa voimaa elämään. Pieniä kiitollisuuden aiheita lähipäivinä on ollu kaunis sää aamulla töihin tullessa, kuuraiset lumiset puut sekä ihanat tapaamiset asiakkaiden kanssa.  Päivittäin tulee mieleen pieniä kiitollisuuden aiheita, mutta tähän alle listasin viisi tärkeintä ja suurinta kiitollisuuden aihetta. Niistä olen sydämestäni kiitollinen <3

1. Terveys
2. Perhe
3. Ystävät
4. Työ
5. Harrastukset

Mitkä ovat sinun kiitollisuuden aiheet?

Heitän tämän haasteen seuraaviin blogeihin:

My sweet home
Minäkö keski-ikäinen
Mansikoita ja vaahtokarkkeja
Milli's little home
Maatiaiskanasen elämää

Haaste on vapaa eli kaikki muutkin voi toki osallistua haasteeseen :)