Sisällön tarjoaa Blogger.

Instrumentariumin Heritage mallisto ihastuttaa jälleen!

Tämä postaus on tehty yhteistyössä Instrumentariumin kanssa. Viime viikonlopun Helsingin Indiedaysin Inspiration päivässä pääsin jälleen ihastelemaan Instrun uutta Heritage kehys- ja aurinkolasimallistoa.


Heritagen spetacles of times mallisto löytyy perinteisesti trendikkäiltä TrendWalk-sivuilta. Heritagen mallisto kertoo eri aikakausien trendeistä. Kyseessä on siis klassikkokehykset, jotka eivät vanhene koskaan. Brändin perustana on aito käsityötaito, upeat yksityiskohdat ja tekninen viimeistely. Heritagen mallistossa syvennytään 1930-luvun malleihin mm. metallin ja muovin yhdistelmiin, varsinkin pyöreissä kehyksissä. Klassikkomalleihin kuuluu myös pilottilasit, jotka tulivat markkinoille 1940-luvulla. Alun perinhän pilottilasit olivat lentäjille, kuten nimestäkin voi päätellä...Vaikuttaa siltä, että pilottilasit tulevat aina yhä uudelleen muotiin. 1960-luvun kissamaisuus ja geometrisyys jatkaa suosiotaan edelleen Instrun silmälasikehyksissä.


Itselläni kuvassa on päässä 1930-luvun melko pyöreät pokat. Nämä pokat olivat väriltään mustat ja sopivat asuun kuin asuun. Kuvassa olevat blogi-ystävät tekivät juuri nappivalinnat kehyksien suhteen myös. Itseäni ihastuttaa koko mallisto, koska rakastan 1930-luvun kehystyyliä, mutta 1940-luvun pilottilasitkin ovat upeita. Kissamaiset 60-luvun pokat ovat myös aina yhtä viehättäviä.


Kuvassa olemme tyttöjen kanssa aikamatkalla jonnekin kauas...


Kivat kuvat otti Sanna Riihimäki
Tälle keväälle olisi kiva saada jälleen uudet aurinkolasit, kuten joka kevät... Onneksi aurinko onkin jo alkanut mukavasti pilkistelemään taivaalta. Joka keväinen ongelma vain on, että millaiset ihanat aurinkolasit sitä haluaa...Instrusta ainakin löytyy mukavasti vaihtoehtoja, jotka kestävät vuodesta toiseen ja ei haittaa ollenkaan, että on monetkin lasit :D

Alla vielä video inspiraation avuksi:
Kiitokset vielä Instrulle ihanasta yhteistyöstä!


Mukavaa viikonloppua kaikille!

Palaan asiaan, kun vain suinkin ehdin...


Jaana

12 kommenttia

 1. Nättejä laseja. Viime loppukesästä ostin Hilfigerin aurikolasit vahvuuksilla. Nyt on jo välillä saanut kaivaa aurinkolaseja esiin.

  VastaaPoista
 2. Upeita kehyksiä! Voi kun olisikin varaa uusia kehykset useammin - ja omistaa useammat kehykset! Mutta minun moniteholinssini kaikkine käsittelyineen maksavat maltaita ja pakko tyytyä harvempaan päivitystahtiin.

  VastaaPoista
 3. Nuo oikean puoleiset kehykset ovat sellaiset kun mulla oli puolinuorena.
  Siis jälleen muodissa !
  Mulla on melko uudet aurinkolasit voimakkuuksilla, jotenka en niitä kovin usein vaihda, tulee hintaa kun on linssit niin kalliita.

  VastaaPoista
 4. Tyylikkäitä nahkahousunaisia t.Jani-75

  VastaaPoista
 5. Tyylikkäitä naisia ja ihanan pirtsakka pusero sulla päällä :)
  Olispa ihana saada uudet lasit. Mulla on kolmet lasit ja aina tulee kyllä vain näitä yhtiä pidettyä. Välillä kyllä vois vaihtaakki. Oikein mukavaa ja rentoa vappua sinne <3

  VastaaPoista
 6. Ihania pokia. Tarvisin kyllä uudet arskat😎 Leppoisaa vappua!

  VastaaPoista
 7. Ihania laseja, olen hukannut omat arskat vahvuuksilla jonnekin ja nyt ois kyllä pakko saaha uudet.
  Upeita kuvia teistä!
  Rentoa vappua Jaana <3

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommenteista...Vähän Kiirusta on ollut...

  VastaaPoista
 9. Todella upeita kehyksiä. Somessa seurasinkin reissuasi tapahtumassa :)

  VastaaPoista
 10. Nuo teidän kuvat on kyllä niin parhaita ja ihania naisia siellä <3

  VastaaPoista
 11. I'm following you now to get updates from your blog, hope you would like to follow back. Thanks much.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se on minulle tärkeä :)