Sisällön tarjoaa Blogger.

Uuden vuoden lupauksia

Hyvää alkanutta vuotta kaikille! Täällä uusi vuosi on alkanut mukavasti. Lomaa on jäljellä vielä tämä viikko, kuten kolmella lapsellani. Mies ja toiseksi vanhin poika lähti töiden ja opiskelun pariin. Mies siis töihin ja poika opiskelemaan.


Vaikuttaa siltä, että moni on tehnyt uuden vuoden lupauksia tai haasteita itselleen. Itsellä on haastetta eniten ravitsemuksen suhteen. Syksyn mittaan olen herkutellut ihan liikaa... Loman loputtua aion tehdä kunnon ryhtiliikkeen. Tämä viikko mennään vielä rennommin. Täytyyhän nuo joulukonvehdit saada tuhottua ennen projektin alkua :D Tavoitteena on jättää kaikki herkut pois ainakin pariksi kuukaudeksi ja sen jälkeen maltillisesti herkkuja. Ruokavaliota kevennän myös hiukan, jotta saan nuo muutaman kertyneen kilon pois painosta.


Hiukan hiontaa tarvitsee myös liikuntapuoli. Liikuntaa on tullut kyllä, mutta aerobisen liikunnan lisäys on nyt suunnitelmissa. Tätä koetan saada työmatkoilla ja kuntosalikäyntien yhteyteen. Nimittäin 3-4 kertaa viikossa riittää mulle liikuntapäivinä. Haluan jättää aikaa muullekin elämälle. Siksi en turhaan koeta lisätä liikuntapäiviä, koska tiedän, että en pysty siihen pidemmän päälle ja näin ollen ei tule kestämään minulla tavaksi asti. Parempi siis pysyä "aisoissa", eikä turhia ahnehtia, kun tietää sen lopputuloksen kumminkin :D Viisi vuotta sitten, kun aloitin kuntosalikäynnit ja elämäntapamuutokseni liikuin todella paljon ja ihan päivittäin. Tätä jatkui hyvin noin vuoden ajan. Sitten iski väsy. Tämän jälkeen liikuntaa on tullut keskimäärin kolme kertaa viikossa. Vaikuttaa siltä, että se on minulle sopiva määrä. Tähän kun tosiaan saa lisää arkiliikuntaa, niin olen tyytyväinen. Arkiliikuntaa saa mukavasti lisää, kun kävelee työmatkoja ja lisää pyöräilyä. Pyöräily jää minun kohdallani keväämmälle, koska talvipyöräily ei ole minun juttuni ollenkaan...

Oletteko tehnyt mitään lupauksia tai ottanut vastaan jotain uusia haasteita näin uuden vuoden alkaessa? Vai oletteko täysin kielteisiä haasteiden ja muutosten suhteen? Vai onko joku kenties täysin tyytyväinen oman elämän suhteen?


Huomasin muuten, että rivienvälitystä pitää säätää...yhden rivin välit näyttää todella suurilta...Mukavaa päivää teille <3


Jaana


31 kommenttia

 1. Itse koitan saada tolkkua syömiseen. Haaveena olisi saada kesäksi -5kg. Saa nähdä kuinka käy. Herkkujahan minä en paljoa ahmi mutta ruoka-annokset on valtavia ja sokerinen kahvi paheeni, eli näiden korjausliikkeellä aloitellaan. Liikunta ei ole täälläkään ongelma kun liikun monipuolisesti ja tuo 3-4krt viikossa on minunkin urkka määrä. Kyllä sitä pitää aikaa jäädä muuhunkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama tavoite painon suhteen...En tiedä, että oonko ihan mahdoton, kun tuota -5kg tavoittelen. Ainakin 4kg ois hyvä 😁 Kivaa viikkoa ja tsemppiä sunkin projektiin ❤

   Poista
 2. Lupauksia en tee, mutta ruokailun ja muun syömisen suhteen on tehtävä muutos. Ja kyllä sitä liikuntaakin on pakko lisätä. Aikaisempaan lähes nollatasoon verrattuna ei onneksi paljoa tarvita. Jo paino putoaa, se on vain kiva bonus. Tällä iällä haluaa jo nauttia elämästä eikä olla ainaisilla laihdutuskuureilla.

  Reipasta alkanutta vuotta sinulle 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ruoka kun vain on niin hyvää😊 Tsemppiä uuuteen vuoteen ❤

   Poista
 3. Painoa pitäisi vähän tiputtaa täälläkin, ehkä juuri tuo 4-5 kg. Sen uskoisin onnistuvan ihan vain herkkujen karsinnalla, ainakin toivon niin, minusta ei oikein ole millekään dieetille... Liikuntaa täytyy myös lisätä päivittäin kävelen ~7km, mutta muuta liikuntaa en sitten harrastakaan, jotain lihaskuntoa parantavaa pitäisi lisätä... Ihanaa alkanutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä herkkujen karsinnalla painoa saa nopeasti alas kun vain malttaa odottaa vähän aikaa. Hienosti sinä lenkkeilet. Juu lihaskuntokin on tärkeä juttu. Tsemppiä ja Ihanaa uutta vuotta ❤

   Poista
 4. Hyvää alkanutta vuotta Jaana <3
  Hyviä päätöksiä olet tehnhyt, täälläkin samoilla linjoilla ollaan, dietille en ala, vaan yritän jälleen ryhdistäytyä, syödä terveellisesti ja säännöllisesti. Toivottavasti saan itseni myös lenkkipolulle jonain päivänä :)

  Nautihan vielä reippaasti lomasta ja tuhoa loput suklaat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dieetit ovat kyllä karmivia, mutta mulla on pakko alkaa pienoiselle dieetille. Ei tästä muuten mitään tule. Ihanaa uutta vuotta Sari ❤

   Poista
 5. En tehny yhtään uuden vuoden lupausta mutta tarkoitus on saada muuan kilo pois ahdistamasta 😁
  Mukavaa vuoden alkua teille 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äkkiä se muutama kilo lähtee kun vähän tarkkailee ruokavaliota. Ihanaa uuttavuotta myös sinne Suvi ❤

   Poista
 6. Lupauksia en ole tehnyt, mutta terveellisemmät ruokailut olisi haaveessa. Vasta konvehtien jälkeen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin, vasta konvehtien jälkeen 😂 ihanaa uutta vuotta sulle ❤

   Poista
 7. Lupauksia en tehnyt tällä kertaa mutta yritän kovasti muuttaa ruokailutapoja terveellisemmäksi ja lisätä liikuntaa. Jospa sitä kautta saisi noi ylimääräiset kilotkin poies :)
  Oikein ihanaa uutta vuotta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä Helmis projektiin ja ihanaa uutta vuotta sulle ❤

   Poista
 8. En ole tehnyt lupauksia tänä vuonna. Vaikka mielessä pyöriikin samantyyppiset asiat kuin sinulla, kevennystä ja liikuntaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama asia taitaa olla aika monen mielessä näin joulun jälkeen. Hyvää uutta vuotta Johanna ❤

   Poista
 9. follow me :) please

  http://kikabblogger.blogspot.rs/

  VastaaPoista
 10. Mä en tehnyt mitään lupauksia vain ajatuksia, joihin haluan kiinnittää enemmän huomiota <3

  Ihanaa Uutta vuotta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin on varmastikin hyvä 😊 Ihanaa uutta vuotta ❤

   Poista
 11. Sama täällä.. syksyllä ja jouluna on tullut pari-kolme kiloa ja ne pitää saada kesään mennessä pois, mielellään se 5 kiloa. Toukokuussa on tiedossa rantaloma, joten siinä hyvä kannustin! Minäkin liikun 3-5 krt/viikossa, mutta muutoin arkiliikkuminen voisi olla aktiivisempaa. Kokonaan en voi herkkuja itseltäni kieltää, mutta vähennän :)
  Oikein hyvää alkavaa vuotta!
  t:Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi sulla on tulossa ihana loma. Sitä varten varmasti haluaa tsempata. Hyvin sä liikut viikon aikana! Aivan mahtavasti! Hyvää uutta vuotta Sanna ❤ Tervetuloa uudelleenkin tänne 😊

   Poista
 12. En varsinaisesti tehnyt uudenvuoden lupauksia mutta kuntoilua pitäisi kyllä lisätä. Viime vuonna tuli liikuttua ihan liian vähän! Ja eipä olisi pahitteeksi herkkujenkaan vähentäminen :D Ihanaa uutta vuotta sinulle, Jaana ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuttuja juttuja 😊Hyvää uutta vuotta Hannele ❤

   Poista
 13. Täällä ei ole luvattu mitään, paitsi kenties salaa oman pään sisällä. ;) Huomattu se jo näin vanhana, että aina petän lupaukset, niin parempi olla enää itseäni huijaamatta. Tuulas lifella oli tuo veden juonti ja sitä ajattelin parantaa, jahka tämä Porvoon vesi on taas juomakelvollista. ;)

  Ihanuuspakkaukselle hyviin tavoitteisiin paljon energiaa ja onnistumisia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuo veden juonti on niin tärkeetä! Mullakin pitää sitä parantaa. Ihanaa viikkoa Tiia ❤

   Poista
 14. Minullekaan ei tekisi pahaa vähän miettiä tuota syömistä, syön ihan liian vähän kasviksia ja herkkujen määrää voisi vähentää.
  Tsemppiä sinulle♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just noin munkin pitää tehdä 😊 Ihanaa viikkoa ❤

   Poista
 15. Minä kuulun niihin ihmisiin, jotka ei oikein perusta uudenvuodenlupausten päälle, mutta tällä kertaa päätin, et jätän herkuttelun arkipäiviltä pois - viikonloppuisin saa sit syödä vaikka suklaata, kunhan pysyy kohtuudessa. Ensimmäiset neljä päivää on ainaskin sujunut hyvin! :D

  http://fiiaelina.blogspot.com.au/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoo Fiia! Kyllä siihen tottuu 😊 Mulla alkaa pidempi lakko, siis herkkulakko. Tsemppiä ja hyvää uutta vuotta ❤

   Poista
 16. Samoilla linjoilla ollaan myös täällä päässä. Sokeriton kuukausi on aloitettu ja olen hakenut peruskuntoa sauvakävelylenkeillä. Nyt vain tuli pieni katkos näiden pakkasien takia mutta kohta taas lauhtuu!

  Tsemppiä sinulla ja suloista uuden vuoden jatkoa ihanuus!

  VastaaPoista
 17. En ole tehnyt uuden vuoden lupauksia, kun en kuitenkaan niitä muistaisi noudattaa :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se on minulle tärkeä :)