Sisällön tarjoaa Blogger.

Hyvinvointia iholle uusilla tuotteilla

Ostin joulun jälkeen alennusmyynnistä kaksi ihanaa Lumenen tuotetta. Kyseessä ovat Lumenen Bright now visible repair Tone corrector,  ja Lumenen Bright now vitamin C hyaluronic essence (oranssi pullo).


Tone correctorin kerrotaan tasoittavan ihon sävyä, koska voiteessa on valoa heijastavaa pigmenttiä. Tuote vaalentaa ja häivyttää pigmenttiläiskiä. Lisäksi voiteen pitäisi silottaa ihoa ja vähentää ryppyjä. Saas nähä, että toimiiko voide :D


Bright now, joka sisältää c-vitamiinia ja hyaluronia silottaa ja heleyttää ihoa sekä vähentää ikääntymisen merkkejä. Olen aiemminkin huomannut, että c-vitamiinivoiteet saa ihon hehkumaan, joten odotukset ovat suuret tällä tuotteella.


Näillä tuotteilla pitäisi saada iho kevääksi hehkumaan, luotto on kova. Lisäksi koetan kuoria ihoa viikoittain sekä käyttää silloin tällöin naamioita. Näiden tuotteiden rinnalla käytän lisäksi perinteisiä päivä- ja yövoiteita sekä silmänympärysvoidetta.


Onko teillä kokemusta näistä tuotteista?
Kiitti edellisen postauksen kommenteista jälleen <3

Mukavaa tiistai-iltaa!

Jaana

12 kommenttia

 1. Mieki aina toiveissa käyttelen kaikkia ihoa silottavia voiteita ja seerumeita ja sit potuttaaki ku eihän ne mitään silota. Höh meitä naisia yritetään vain huijata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. C-vitamiinivoide on oikeasti hyvä ja tuo iholle kaunista hehkua, testattu on, mutta erin merkkistä. Toinen voide on mulle vieraampi. Eihän ne voiteet nyt kovin paljoa vaikuta, mutta kumminki vähän 😊 Kivaa iltaa Nanni ❤

   Poista
 2. Ihania tuotteita molemmat ja erityisesti tuo oranssi ihan lemppareita. :) Hyviä löytöjä Jaana <3 Ihanaa viikon jatkoa <3

  VastaaPoista
 3. Ei kumpikaan tuttu. Lumeneha on kyllä ihan hyvä merkki :). Ite käytän nyt paljon Oriflamen tuotteita, kun omat tunnukset ja saan niistä alennusta samalla. Eco sarjan öljyyn olen ihan koukussa :) Ryppyvoiteita en ole koskaan kokeillut ja en niihin oikein usko että silottais rypyt vois. Perintötekijät, nukkuminen ja ruoka + tupakointi yms. vaikuttaa ihoon ja nuo hormoonit .)

  VastaaPoista
 4. Tuotteet ovat minulle aivan vieraita. Mutta, kerrohan kokemuksiasi!
  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Outoja tuotteita mulleki nuo, mutta ostin ittele joululahjaksi Lumenea, naamioita ja ihanaa kasvovoidetta, jota alan kyllä jatkossakin käyttämään.
  Olipa hyvä kuulla tuosta c-vitamiinista ja tottahan on, mitä Päiviki tuossa sanoi, että perintötekijät, syömiset, nukkumiset ym. vaikuttaa paljon ihoon.

  Aina sitä täytyy kuiten kokkeila kaikkia :)

  Ihanaa iltaa Jaana <3

  VastaaPoista
 6. Minä käytän noita molempia. Huippu tuotteita, omasta ihostani huomaan, että ilman näitä ihoni on sameampi. Toki alle täytyy tehdä kuorinnat ja naamiot säännöllisesti.

  VastaaPoista
 7. Empä ole törmännyt noihin tuotteisiin. Vois olla hyvät omallekin iholle :)

  VastaaPoista
 8. Minulla oli käytössä tuo oranssi pullo ja sen käytin kokonana loppuun. Ainakin omalle iholleni toimi hyvin ja toi kirkkautta. Tarkoitus olisi nimittäin hankkia taas uusi loppuneen tilalle.

  VastaaPoista
 9. Seerumi on aivan ihana, yksi lemppareista!

  VastaaPoista
 10. Tuo c-vitamiinitiiviste on ollut ostoslistalla jo pidempään. Haluan ehdottomasti kokeilla. Varsinkin näin talvella iho on väsähtäneen näköinen ja kaipaisi piristystä :)

  VastaaPoista
 11. En ole ehtinyt testaamaan näitä. Vaikuttaa hyviltä tuotteilta.
  Jotain vastaavan tyyppisiä olen Lumenelta ostanut joskus. Voihan olla tietty, että ovat samoja tuotteita, mutta pakkaukset ovat uudistuneet :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se on minulle tärkeä :)