Sisällön tarjoaa Blogger.

Strömsö riippumattoteline pihalle

Viime viikolla tein tilauksen NetAnttilasta ja tilasin tämmöisen riippumattotelineen pihalle kesäksi. Kotiutin sen lauantaina Kodin ykkösestä. Olipa kätevää tilata netin kautta ja hakea paketti kaupasta. Säästin näin postikulut.
 
Toiseksi vanhin poikani kokosi tämän valmiiksi ja "koemakasi" sen heti kokoamisen jälkeen.
 Nyt koko perhe on käynyt testaamassa riippumaton  ja vaikuttaa siltä, että kyllähän tässä voi köllötellä ja vaikkapa ottaa pikku tirsatkin kesäpäivänä.
 
Kodin ykkösen tapaamisessa höpöttelin, että hinta oli 19,9 euroa, mutta sehän olikin 29,9 egeä. Muutama vuosi sitten, kun huomasin riippumattotelineet tulleeksi, hinnat olivat paljon korkeammat, noin 50 euroa, joten olihan tämä nyt jo ihan kivassa tarjouksessa ja minäkin raskin tämän jo ostaa...
 
Alustavasti tämä löysi paikkansa talon edestä etuterassilta, mutta voihan tuota siirrellä sinne ja tänne. mielen mukaan. Joku haluaa ehkä köllötellä varjossakin joskus...Meidän etupihalle paistaa aurinko koko päivän, joten varjopaikkaa saa hakea...
 

 
Onko teillä kellään käytössä tämän näköistä lepopaikkaa? Jos on, niin oletteko tykänneet ja onko teillä ollut se käytössä?

Nyt on taas pakko käydä nukkumaan, että saa riittävästi unta...Minä nimittäin tarvitsen unta sen vähintään kahdeksan tuntia yössä...

Leppoisaa viikonloppua <3

Jaana
 
 
 


16 kommenttia

 1. On täällä! Ja kovassa käytössä ;) Käy kurkkaa mun uusin blogipostaus ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok. Käyn kurkkaan. Nyt on ollut tosi kiirusta, että en oo ehtinyt netissä olemaan...

   Poista
 2. Testailepa se ja anna palautetta. Voisin tuollaisen ihanuuden meillekin hommata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivalta vaikuttaa. Kivapa tuossa on köllötellä :)

   Poista
 3. Näyttääpä kyllä kätevältä! Meillä on ollut jo vuosia riippumatto ripustettuna ihan perinteisellä tavalla kahden puun väliin. Toimii hyvin niinkin, mutta tuo teline olis kyllä siinä mielessä kätevä, että sen sais siirtää minne ikinä haluaakaan. Ei kyllä ole enää pahanhintainen, voisipa melkein harkita meillekin tuollaista. Kerrohan kokemuksiasi sitten kunhan on kunnolla päässy käyttöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on niin vähän puita, että siksi en oo ennen saanut riippukeinua...Kivalta tuo vaikuttaa ja on ollut ihan kovassa käytössä :)

   Poista
 4. Edullinen oli tuollakin hintaa! Meillä olisi riippumatto, mutta ei telinettä. Vai jokohan se mattokin on odotellessa ehtinyt kadota...?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei ollut tosiaan vieläkään kovin kallis. Tavaroilla on taipumus kadota ja saattavat yllättäen sitten ilmestyäkin eteen...

   Poista
 5. Tuohon voisi kellahtaa päiväunille! Aivan ihana!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Oon pari kertaa ollut jo unen rájamailla tuossa maatessa...

   Poista
 6. Kyllähän tuollaiseen kellahtaisi:) Joskus myös on tullut tuollaisesta haaveiltua. Nuo kahdeksan tunnin unet ovat vähintäänkin minimi itselläkin...olen talviunilta herännyt karhu liian lyhyillä unilla:)

  VastaaPoista
 7. Käytössä on ja päivätorkut olen siinä jonkun kertan ottanut. Ehdottoman tarpeellinen hankinta;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sullakin on tämmöinen, kiva :) Tarpeellinen on ;)

   Poista
 8. Ihanan näköinen. Musta tuntuu, että mäkin tarvitsen jotain tuollaista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No varmasti tarvit Maiju :) Kyllä tässä keinussa lekottelu tekee hyvää ja rentouttaa mieltä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, se on minulle tärkeä :)