Sisällön tarjoaa Blogger.

Viikonlopun kuulumiset

 Moikka!

Loppuloma sujui mukavasti. Perjantaina kävin mieheni ja nuorimmaisen poikamme kanssa elokuvissa katsomassa uuden Risto Räppääjä-elokuvan. Elokuva oli ihan ok, mutta ei niin hyvä kuin aiemmat Risto Räppääjät. Meidän poitsu tykkäsi kovasti elokuvasta. Lupasin hankkia elokuvan vielä kotiinkin, kun se ilmestyy DVD:lle.


Lauantaina tapasin päiväkahvien merkeissä Suortuva-blogin Nannin. Hänen kanssaan meni pari tuntia tosi nopeaan rupatellessa. Nanni on kyllä ihana ja energinen ihminen. Olen hänet kyllä nähnyt ennenkin, mutta nyt vasta kunnolla ajan kanssa.
 
Muuten lauantai kului kotosalla, perinteisesti herkutellen ja tv:n ääressä.

 
Tänään täällä Oulussa on ollut jo aika keväinen sää. Lämmintä mittarissa on jopa neljä astetta. Aurinkokin on kurkistellut pilven takaa. Ihanaa. Aamupäivästä kävimme appiukon luona kyläilemässä. Emme olleet nähneetkään varmaan kuin joulun aikaan viimeksi.

 Tänään on sellainen päivä, jolloin täytyy jo alkaa henkisesti valmistautumaan tulemaan työviikkoon. Ihan kiva tavallaan, että arki alkaa. Huomenna töissä minulle tulee opiskelija seuraavaksi neljäksi viikoksi. Luulen, että tulevat viikot menevät kuin siivillä.
 
Pääsiäinen ja kevät tulee varmasti tooosi nopsaan <3
 
 
Olen saanut kolme blogihaastetta tässä lähiviikkojen aikana. Yritän alkaa työstämään niitä, kunhan ehdin..
 
Ihanaa ja aurinkoista sunnuntaina teillekin <3
 
Jaana

8 kommenttia

 1. Oikein hyvää naistenpäivää sinulle!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa naistenpäivän iltaa Jaanalle<3
  Teillä oli varmasti mukava tavata Nannin kanssa:)
  Tsemppejä sulle myös tulevaan viikkoon<3
  ajatella pääsiäinen on piakkoin ja tämä kevät...ihanaa, meilläkin paistoi tänään!

  VastaaPoista
 3. Me ollaan välillä käyty miehen kanssa noita aiempia Risto Räppääjiä elokuvia... ollaan naurettu, että ollaan ainoa aikuiset, joilla ei ole ollut lapsia mukana.

  VastaaPoista
 4. Mukavaa naistenpäivän iltaa <3

  VastaaPoista
 5. Söpö tuo teidän kisu! Hyvää naistenpäivää :D

  VastaaPoista
 6. Me käytiin viikko sitten kattomassa koko perheen voimin tuo elokuva. Kivan värikäs oli, kuten nuo elokuvat yleensäkin, mutta ei ehkä niin hyvä meidänkään mielestä kuin edeltäjät. Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 7. Mukavaa viikkoa täältä työreissusta! Hikeä puskee, otin aamuhöppyrässä TOPPIKSEN takiksi! Lämmintä on 10 c, joten eipä pohojosen tyttöä palele:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se on minulle tärkeä :)