Sisällön tarjoaa Blogger.

Vuoden ensimmäiset asukuvat

Heissan!
 
Eilen oli ihan pakko ryhdistäytyä ja lähteä asioille keskustaan. Oikeastaan ainoa tärkeä hoidettava asia oli passikuvan otto. Passikuva ei ole mielestäni ihan pikkujuttu, koska passia joutuu todellakin katsomaan viisi kokonista vuotta. Siksi en halua näyttää kamalalta passikuvassa... Viimeisen viikon aikana ei olisi passikuva onnistunut, koska en ole kerta kaikkiaan jaksanut laittaa itseäni ja kotonakin olen viihtynyt lähinnä oloasussa. Muutenkin päivärytmi on ollut ihan päällään. Eilen piti sitten ihan tosissaan ryhdistäytyä, meikata ja laittaa hiukset... Jotenkin tuntui työläältä koko homma, vaikka tavallisesti arkena tykkään laittaa itseäni.
 
Passini on tosiaan vanhentunut marraskuussa ja tälle vuodelle on alkuvuodesta tiedossa ehkäpä Tallinnan risteily ja myöhemmin pieni koko perheen lomamatka ulkomaille. Lontoo on ollut mielessä jo jonkin aikaa. Jos nainen ei ole tähän ikään mennessä päässyt Lontooseen, niin eikö se ole aika jo päästä?...
 
Mieheni innostui eilen kuvaamaan minua kahvitteluhetkellä.
Ajattelin, että laitan nekin sitten tänne esille :) 

Harmaa neule, Pimkie /Neuletakki Mango / Hame, Esprit / Saappaat, Patricia Miller/
Kaulakoru Pieces/  Sukkahousut, ? / Laukku, Louis Vuitton
 
Tänään olen viettänyt pääasiassa kotipäivän. Ai niin, kävinhän aamusta kuntosalilla pienen tauon jälkeen. Pakko taas ryhdistäytyä ja siirtyä arki moodiin...Huomenna sitten töihin taas.
 
Kiitos viime postauksen kommenteista ja ihana, kun olen saanut monta uutta lukijaa<3
 
Mukavaa viikkoa kaikille <3
 
Jaana
 
 
 
 
 
 17 kommenttia

 1. Aina näytät Jaana niin kauniilta ja pirtsakalta!
  Mukavaa, kun saat miehen kuvaamaan :)
  Kuntoilut pitäis tääläki alotella, jotenkin vain tuntuu niin nahkealta!
  Mukavia työpäiviä, siitä se arki taas alkaa!

  VastaaPoista
 2. Meilläkin haaveillaan Lontoon-matkasta. Eiköhän sitten joskus... Välillä se itsensä ehostaminen tuntuu työläältä täälläkin:) Toisaalta, kun sen vaan on viitsinyt tehdä ja kurkkaa peilistä, niin kyllähän siinä piristyy ja ryhtiäkin on pakko kohentaa. Kyllä meikki ja vaatteet tekee paljon!

  VastaaPoista
 3. Eka kuvassa näkyvät kauniit kiharasi hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva, kun huomasit :) Mukavaa viikkoa sulle!

   Poista
 4. Näytät oikein kauniilta kuvissa, passikuvasta on varmasti tullut hieno! Sulla on mukava mies kun suostuu kuvailemaan, meillä on turha edes miehelle ehdottaa ; )
  Lontoossa kannattaa käydä, olen käynyt siellä -97 syksyllä ja olisi tosi hienoa päästä uudemman kerran, ja katsastella mitä sieltä muistaa, vai onko kaikki muuttunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :) Mies ei oo aina yhtä innokas kuvaaja...Lontoo, sinne kyllä haluan. Sinä onnellinen olet jo käynyt siellä :)

   Poista
 5. Sie olet aina niin tyylikäs että ei sinusta varmasti edes saa huonoja kuvia passiiin. Mua nyt harmittaa kun itse lähden kirpparille myymään, haluaisin nimittäin ahneena päästä penkoon sun ihania vaatteita ja muutaman muunkin myyjän. Aika vähän on mulla itsellä myytävää.
  Motta toi laukku wow, ihana. Milloin olet tuollaisen hommannut. Upealla naisella upea laukku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni! Joo, kyllä muakin kiinnostaa muiden myyntikojut...pitää koettaa ehtiä jossain vaiheessa kurkata :) Hommasin laukun ennen joulua secondhandina :)

   Poista
 6. Kauniit kuvat ja laukku ja sukkahousut; wau!

  VastaaPoista
 7. Oot taas ollut niin tyylikkäänä! :)

  VastaaPoista
 8. Oi miten kauniin pirteitä kuvia. Tykkään suuresti näistä ja kivasta kokonaisuudesta.

  VastaaPoista
 9. Vau, näytät niin hyvältä ja ihana tuo laukku! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se on minulle tärkeä :)