Sisällön tarjoaa Blogger.

Haaveilua...

Moikka!
 
Viikko on jo tosiaan puolessa väliä. Kun viikko pääsee alkuun, niin sitten se meneekin kuin itsestään...Joka tapauksessa tammikuun alussa puhuin sisustusvimmasta, joka minulla iskee aina tammikuussa ja kesän jälkeen. Nyt olen tehnyt pieniä hankintoja Jotexilta. Ellokseltakin tein pienen tilauksen...No niistä myöhemmin.
 
Haaveena olisi saada tarjoiluvaunu /apupöytä pyörillä. Hinta ei saisi olla korkea, koska muitakin hankintoja on mielessä ja tullutkin jo tehtyä. Katsoin, että Ikealla olisi monen hintaisia ja useita erilaisia vaihtoehtoja. Tämän alla olevan kuvan löysin Kori.fi sivuilta, mutta hinta oli aivan liian kallis. Pakko kait käydä Ikealla jossain vaiheessa. Meiltähän kotoa sinne on reilun tunnin ajomatka ja muutakin asiaa pitäisi olla, jos Ikeaan lähtisi. Jos kotiin tilaa, niin postikulut maksavat sen 20€. Onhan sekin vaihtoehto. Itsekin voisi tehdä vaunun, jos olisi kätevä emäntä ;) Sellaista ei taida tästä  talosta löytyä...
 
Onko teillä kotona tarjoiluvaunuja?
 
 
Kiitos kaikille kovasti viime postauksen kommenteista <3
 
Nyt taidan lähteä nuorimmaisen kanssa puuhastelemaan jotain....
 
Mukavaa keskiviikkoa kaikille <3
 
Jaana
 
 


20 kommenttia

 1. Tarjoiluvaunusta itsekin haaveilen vaan ei kannata tällä hetkellä, kun kaikki sisustussuunnitelmat ovat ihan levällään. Tuo kuvan kärry on kaunis ja varmasti tukeva - minulla on joskus ollut sellainen aaltojäljitelmä ja vaikka kaunis olikin, niin alkoi liitoksistaan hajota heti, kun siihen jotain päälle kasasi - ja minähän osaan kasaamisen taidon;)
  Kivaa keskiviikkoiltaa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun löytyy joku toinen on innostunut asiasta :) Sulla on nyt ihanaa aikaa, kun saat suunnitella :)

   Poista
 2. Onpas ihana tarjoiluvaunu.

  VastaaPoista
 3. Joskus on ollut, mutta muuttojen aikana on laitettu pois. Voisihan sitä joskus taas sellaisen tarjoiluvaunun hankkiakin. Minua vaivaa myös sisustusvimma, kuten sanoit, alkutalvesta ja sitten syksyllä. Mikälie?! :D .. Juuri äsken "löysin" SisustusCarenasta muutaman pakko-saada-ostoksen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En uskalla mennä ees kurkkimaan tonne carenaan....Vimma sen kun pahenee...

   Poista
 4. Ystäväni osti juuri aivan ihanan valkoisen tarjotinpöydän mutta jos en väärin muista niin se oli joku desing merkki eli tuskin kovin halpa. Ihana se kyllä oli.
  Kotia voisi sisustaa ihan taukoamatta, harmi kun monesti eteen nouse raha :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille tuli eilen olohuoneeseen tarjotinpöytä :) Ikealla ois edukas tarj.vaunu jota vois ite tuunata :) Kallistahan sisustaminen on, mutta ihanaa...

   Poista
 5. Kiva tarjoiluvaunu ja käytännöllinen. Tuota voi käyttää ihan oikeasti. Minulla on Aalto-tarjoiluvaunu, ja se on kyllä turhake :) Sitä on kaunis katsella, mutta ei se käytännöllinen ole... en taitaisi tänä päivänä hankkia.
  Onnea tarjoiluvaunun "metsästykseen".
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarjoiluvaunua voi tosiaan käyttää vaikka mihin....Kivaa viikonloppua sulle myös :)

   Poista
 6. Tuollainen olisi kyllä kiva ! Itsellänikin on kauhea sisustusvimma päällä, se on varmaan tämä tuleva kevät aina kun pitää laittaa kotia uuteen uskoon ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö oiskin kiva :) Kevättä rinnassa, kyllä :)

   Poista
 7. Ei ole, mutta keittiökalustossa on alla sellainen isohko pöytä, jossa pyörät. Käytämme sitä juhlissa tarjoilupöytänä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se pöytä on varmaan kätevä vaikka tarjoilussa :)

   Poista
 8. Ei ole. Haaveilin monta vuotta, mutta vielä ei ole tullut hankittua. Ei tosin ole akuuttia tarvettakaan, joten syykin hankkimatta jättämiselle on aika selvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jotkut haaveet jää. Ehkä hyvä niinkin, ettei tule kaikkea hankittua :)

   Poista
 9. Meilläkään ei ole tarjoiluvaunua, mutta Ikeasta aikoinaan ostettu saareke keittiössämme toimii hyvin ruokien tarjoilun apuna!
  Mukavaa viikonloppua Jaana<3

  VastaaPoista
 10. Meiltä löytyy Ikean Bekväm tarjoiluvaunu, juttua mm. tässä postauksessa: http://valkoistaharmoniaa.casablogit.fi/lue/2014/11/keittion-jouluvalot-ja-jotain-uutta

  Olen tykännyt kovasti, on juuri passeli meidän tarpeisiin! Itse kaipasin kovasti lisää laskutilaa ja toki säilytystila on aina tarpeen (vaunujen tasoille mahtuu yllättävästi tavaraa!). Itse olen ajatellut maalaavani vaunun valkoiseksi, mutta vielä en ole ehtinyt tarttua toimeen. Toivottavasti saat pian omasi :) Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä käydä kurkkimassa :) Nimi kuulostaa tutulta, voi olla sama mitä oon katsonut :) Kivaa viikonloppua sullekin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, se on minulle tärkeä :)