Sisällön tarjoaa Blogger.

Diorin meikkivoiteen testailua

Moikka!
 
Maanantai alkaa olla ns. pulkassa, onneksi. Maanantai ei ole mun lempparipäivä, vaikka voissa paistais. Tämä maanantai sujui kyllä ihan mukavasti, vaikka töissä meinasi mennä liika kiireen puolella välillä. Illalla en ehtinyt urheilemaan, koska olin toiseksi vanhimman pojan luokkaretken suunnittelupalaverissa. Meitä on kolme äitiä mukana touhuamassa luokkaretkeä yhdessä luokan kanssa. Nautin saada päästä mukaan ja olla osallisena nuoren asioissa.
 
Loppuilta sujuikin sujuvasti iltatouhuissa.
 
No asiaan...
 
Tein meikkivoide tilauksen joulun aikaan. Nyt olen kokeillut meikkivoidetta parisen viikkoa. Kyseessä on Diorin Diorskin Nude meikkivoide. Tuote on vaikuttanut hyvältä. Meikkivoide levittyy hyvin ja tasaisesti iholle ja kestää iholla iltaan saakka. Eilen huomasin kirppari touhuissa, että hiukan "hikisen" päivän jälkeen iho kiilsi jonkin verran. Puuteri olisi ollut tarpeen jossain kohti päivää. Muina päivinä en ole tätä huomannut, mitä nyt kuntosalilla...
 
Joka tapauksessa tuote oli hyvä ostos!
 
Onko teillä kokemuksia kyseisestä meikkivoiteesta?
 

Diorskin Nude
 
Nyt taidan piipahtaa vielä parissa blogissa ja painun sitten pehkuihin.
 
Kivaa viikkoa kaikille ihanille lukijoilleni  <3
 
Jaana
 
 
 


12 kommenttia

 1. Täällä ilmoittautuu vannoutunut Nuden käyttäjä vuosien kokemuksella :) Olen ollut tosi tyytyväinen, en enää heppoisin perustein kokeilisi muuta. Joskus tein 'syrjähypyn' mutta äkkiä marssin hankkimaan jälleen Nudea. Tykkään juuri siitä keveydestä, samalla se kestää hyvin mulla 12,5 h työpäivänkin :)

  VastaaPoista
 2. Meille on opetettu meikkikurssilla että ålä tee sitä virhettä että lisäisit meikkiä pitkin päivää vaan kun kasvot alkavat loistaa/kiiltää niin painele kasvoja varovasti paperiin. Paperi imee kasvoilta pois liian kiillon. Meikin lisääminen tekee meikistä vaan paksun ja töhräsen. Testaapa joskus. ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole muistanutkaan tuota vinkkiä! Kiitos, kun muistutit! Mukavaa viikkoa sulle :)

   Poista
 3. En ole koskaan tuota merkkiä kokeillut.
  Kiitti vinkistä Jaana<3

  VastaaPoista
 4. Ei ole mitään kokemusta tuosta meikkivoiteesta. Kiitos sun jakamastasi vinkistä.

  VastaaPoista
 5. Itse olen käyttänyt tuota meikkivoidetta noin vuoden verran. Olen ollut todella tyytyväinen! Kiva, kun muitakin käyttäjiä löytyy. Joku tuolla aiemmin mainitsi, että kiillon imeyttää paperiin kasvoista, se on viisas neuvo.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se on minulle tärkeä :)