Sisällön tarjoaa Blogger.

Normaali arki alkaa

Hei!

Tällä viikolla on alkanut taas meidän perheen normaali arki. Tämä tarkoittaa, että meillä
 9-10 kertaa futisharkkoja viikossa ja omat harrastukset päälle. Tämä tarkoittaa taas sitä, että ajamme mieheni kanssa edestakaisin kodin ja jalkapallohallin väliä. Välillä oli tosiaan  taukoa harrastuksista pari viikkoa. Että sellaista se meidän arki on...

Tällä viikolla on mulla on ekat pikkujoulut. Työpaikan pikkujoulut nimittäin. Ainoa asia joka minua mietityttää on....voitte varmaan arvatakin, että vaatteet...Mitähän sitä taas laittaisi päälle. Yleensä joka vuosi tulee ostettua pikkujoulumekko, mutta tänä vuonna ajattelin, että 
en osta. Alkusyksystä tilasin Espritiltä sinisen raidallisen mekon, on näkynyt täällä blogissakin. Samassa tilasin mustan samettisen kotelomekon itselleni. Eilen kokeilin jo mekkoa päälleni ja ajattelin, että tässä se nyt on, se pikkujoulumekko...ellen tule toisiin ajatuksiin...Laittelen pikkujouluvaatetuksesta kuvaa loppuviikosta.

Juhlavaatteet, usein se sama ongelma muillakin....?

Kuva on otettu kotipihalta...

Nyt lähden töihin. Ei muuta kuin oikein mukavaa tiistaita kaikille :)

Terveisin,

Jaana14 kommenttia

 1. Jaana, onko toi olkapäällä oleva laukku se miksi sitä luulen? Ihana oi oi. Sulla on kauniita mekkoja ja heti mieleen tuli se E.n uusi mekko, sen puet ehdottomasti. Miksi ostaa uutta kun kaapissa on kauniita aarteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laukku on MK:n. Niinpä, ei tartte aina uutta, jos vanhaa uutta löytyy kaapista :)

   Poista
 2. Sama ongelma täälläkin joka vuosi, mitä päälle pikkujouluihin. Meillä työpaikan pikkujoulut parin viikon päästä, joten aikaa vielä miettiä ;). Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan ei yhtä aikaa ole pikkujoulut meillä. Oltais vaikka voitu törmätä kaupungilla :)

   Poista
 3. Taitaa se meillä useimmilla olla tuo asuongelma vähän joka päivä - tosin itse ei tarvitse tänä vuonna enää miettiä ainakaan juhlapukeutumista - jalkaleikkaukseni takia jäävät juhlat nyt väliin;)
  Kivaa tiistaita!

  VastaaPoista
 4. Minulla on itse asiassa suuri määrä juhlavaatteita kotona. Liikaa nähden se, miten paljon juhlin niissä. Eli ei periaatteessa ole ongelmaa... vaan on silti kun en tiedä mitä tällä kertaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on se kumma että kaappi on pullollaan vaatteita, mutta mitään ei löydy ;)

   Poista
 5. On se vaan melkoista tuo harrastusravi. Meillä on viikottaista kuskausta vaan 2 kertaa jalkapalloon ja 2 kertaa sählyyn. Silti ollaan välillä "helisemässä". Mutta hyvä on kun harrastavat!
  Asuongelmat ovat minulla hellittäneet ajan puutteessa. En yleensä ehdi paneutua asuihini, vaan laittaudun menoihin tukka putkella. Onneksi olen vuosien varrella saanut hankittua perusasut kaappiin. Sieltä voi sitten kaivaa jonkun varman nakin, joka saattaa harmikseni tuntua vähän tylsältä ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hyvä kun lapset harrastaa! Joo, joskus on hyvä, kun on kiire. Säästyy kukkaron avaukselta, jos saa mennä vain omalla vaatekaapille valitsemaan juhlavaatteet, eikä kauppaan...

   Poista
 6. Olipa juhlat mitkä tahansa, niin ikinä ei ole mukamas mitään päälle laitettavaa... Parin viikon päästä olisi pikkujoulut, pitää varmaan ensi viikonloppuna käydä vähän pyörähtelemässä kaupoilla. En osaa päättää olisiko se mekko vai housut... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, se valinnan vaikeus...ja sitten on vielä kaikki haalarit sun muut vaihtoehdot :) Kyllä se vastaus sieltä löytyy :)

   Poista
 7. Eikö nythän mie näen tuon laukun kunnolla, kännyllä tihrustin että Luikkari se siellä on rouvan olalla, no ihana tuo on siltikin <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se on minulle tärkeä :)