Sisällön tarjoaa Blogger.

The ONE volyme ripsiväriHellou!

Ostin muutama viikko Oriflamen The ONE volyme ripsivärin  ja en voi muuta kuin olla tyytäväinen. Yhdellä vedolla saa ripsiin volymea ja näyttävyyttä. Alla kuvassa olen yhden kerran vain sipaissut harjalla ripsiä. Älkää välittäkö punoittavista silmistä...Tämä on kuvattu ihan aamusta... Muutenkin kuva silmästä on aika karsea... Joka tapauksessa tämä on aivan mahdottoman hyvä ripsari. Vetää kyllä vertoja kalliille Lancomen ripsarille ja monelle muullekin. Voin suositella tätä kaikille. Ripsrin harjakin on ihanan pieni muoviharja, jolla on helppo levittää ripsiväri. Muutenkin väri leviää hyvin ripsiin. Mielestäni tämä ripsari antaa myös pituutta ripsiin.

Onko kukaan toinen kokeillut tätä ripsaria? Jos olette, mitä olette mieltä?
Loma sen kuin lähenee. Lähdemme matkaan huomenna aikaisin aamulla. Jippii! Odotan niin kovasti huomista. Koetan saada päivityksiä Benidormista, mutta jos hankaluuksia päivittää blogia, niin kuulette sitten minusta ensi viikolla.

Kiitos kovasti kaikille viime postauksen kommenteista.
Tervetuloa kaikki uudet lukijatkin blogiini!

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille <3

Jaana
3 kommenttia

  1. Kiitos vinkistä, tuota ripsaria voisi kokeilla, yleensä pitäydyn vaan maybellinessä :D Hyvää matkaa sinne lämpimään :)

    VastaaPoista
  2. Olen kaavoihin kangistunut ja käytän Sensain 38 mascaraa, sitä versiota joka tuuheuttaa. On ollut luottoripsari jo pitkään vaikka välillä olen harkinnutkin vaihtamista.. Mutta tuo ei kirvele mun silmiä jne, joten kynnys on suuri vaihtaa..

    Ihanaa lomaa, otahan kaikki irti! ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se on minulle tärkeä :)