Sisällön tarjoaa Blogger.

Lyhtyjen loisteessa

Heissan!

Rakastan lyhtyjen loistetta, kukapa ei. Tämän lyhdyn ostin aika vasta kotiimme. Rakastan tätä lyhdyn muotoa, ihan kuin vanhan ajan puhelinkoppi! Tässä lyhdyssä on tuossa edessä ovi, jota kautta saa kynttilän sisään. Tämä viikko on ollut kiireinen kotona ja töissä. Matka ja loma alkaa olla jo kovasti mielessä...Rakastan matkan suunnittelua ja fiilistelyä. Ihana miettiä, että mitä reissuun ottaa mukaan yms. Tiistaina heti aikaisin aamulla lähdemne reissuun :)

No, joka tapauksessa, mitäs tykkäätte tästä lyhdystä?Eikös ole suloinen lyhty?


Kiitos vielä viime postauksen kommenteista <3 

Tervetuloa vielä uusi lukijani :)

Ihanaa ja tunnelmallista iltaa kaikille!

Nyt painun unten maille :)


Jaana
10 kommenttia

 1. Tykkään! Suloinen lyhty!:)

  VastaaPoista
 2. Tosi sievä lyhty, todellakin. Syysiltoina on niin ihana poltella kynttilöitä. Meillä vaan meinattiin viikko sitten polttaa kynttilällä samalla koko talo, pienestä oli kiinni, tässä siis taas varoitus ettei niitä pidä jättää ilman vartiointia, toisaalta taas me kyllä istuttiinkin kynttilän vieressä mutta sen tihutyötä ei meinattu huomata. Nyt vähän pelottaa poltella enää mitään.
  Tosi hyvän kuvan olet saanut lyhdystä. itsestä tuntuu ettei enää sisäkuvat onnistu millään, plaah.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi Nanni ei mitään sattunut! Todellakin vartiointi on tärkeää kynttilöiden kanssa! Kuvaaminen on haastavaa...

   Poista
 3. Meillä pitäisi uusia ulkolyhtyjä. Olen harkinnut, että hankin tällä kertaa mustia. Nuo kauniit valkoiset menevät niin pian huonoksi sään armoilla. Matkan suunnitteluun pitääkin varata tarpeeksi aikaa. Sillä tavalla reissusta saa enemmän irti. Ihanaa, jos voi pakkailla kaikessa rauhassa ja fiilistellä reissua :). Mukavaa viikonloppua ja matkafiilistelyä!

  VastaaPoista
 4. Kaunis! Meillä on muutama ulkolyhty vaan ensin pitää parveke saada siivottua että voi lyhdyt laittaa. Kaaos siellä on ollut jo hetken aikaa.

  VastaaPoista
 5. Kaunis lyhty, ihanan mallinen, tykkään myös paljon lyhdyistä!
  Mukavia loma fiilistelyjä sinulle Jaana<3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se on minulle tärkeä :)