Sisällön tarjoaa Blogger.

Syksyn tunnelmaa...

Heissan! 

Täällä fiilistellään ihania tummuvia syksyn iltoja. On niin ihana sytyttää kynttilät ja antaa valon rauhoittaa mieltä. Kynttilöitä ja lyhtyjä meillä on jonkin verran ja on kiva vaihdella niitä välillä. Ylimmät kynttilälyhdyt ovat H&M kaupasta ja alimmat kynttilät ovat Jotexilta. Näistä Jotexin kynttilöissä on ihana vaniljan tuoksu. Pääasiassa poltan kynttilöitä viikonloppuna, mutta viikollakin joskus tulee illalla ne sytytettyä. Kynttilät kivasti rauhoittaa kiireisenkin arjen mieltä. Niitäkin hetkiä kaipaa kyllä arkeen.


Tämä ilta vierähti kahden lapsemme vanhempainillassa. Onhan se aina kiva käydä kuulemassa, että mitä lapsien luokkaan kuuluu. Tälle illalle pitäisi vielä ilmoittaa toiseksi vanhin poikamme rippikouluun. Taitaa se asia mennä jo vanhasta muistista, kun jo toinen menee riparille. Nyt taidan hipsiä iltapalan laittoon, joten ihanaa ja tunnelmallista arki-iltaa kaikille <3

                      Kiitos vielä niistä kaikista ihanista kommenteista viime postaukseen :)

                                                          Niitä oli ilo lukea <3 

                                                                   Jaana 
8 kommenttia

 1. Kynttilöitä on niin ihanaa poltelle, luovat upeaa tunnelmaa!
  Tunnelmallista iltaa Jaana<3

  VastaaPoista
 2. Kynttilät ovat kyllä ihania, itse tykkään pimenevistä illoista, mutta aamulla ottaisin mielelläni vähän enemmän valoa, kun aamu-unisena tuppaa pimeät aamut väsyttämään entistä enemmän. Mun täytyy ehdottomasti hankkia pari lyhtyä ja kynttilöitä syksyyn, sillä meillä on vasta yksi kynttilänjalka esillä.

  VastaaPoista
 3. Kynttilät tuovat ihanaa tunnelma syksyn iltoihin.

  VastaaPoista
 4. Ihanai kynttiläjuttuja varsinkin ihastuin noihin toiseksi ylimpiin. Riparille oi. Minun kummipoika pääsee myös ripille joko talvella tai kesällä, vastahan se sekin poika syntyi. Meneekö tämä aika liian nopeaa? Minusta menee.

  VastaaPoista
 5. Ihanan tunnelmallisia kynttiläkuvia! En ole vielä ehtinyt kaivaa kynttilöitä edes esille. Nämä pimeät illat tulee aina kuin varkain, kun mieli on vielä kesässä. :)

  VastaaPoista
 6. Itse en ole vielä ehtinyt kynttilöitä kaivaa esiin. Ehdoton syksyn ajan tunnelmantuoja ne kyllä on!

  VastaaPoista
 7. Oi kynttilät, ne ovat niin kauniita! <3

  VastaaPoista
 8. Kauniita kynttilöitä!
  Muuten en varmaan edes tykkäisi syksystä, mutta silloin voi tunnelmoida kynttilänvalossa ;)
  Kivaa viikonloppua :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se on minulle tärkeä :)