Sisällön tarjoaa Blogger.

Uusi perheenjäsen

Heissan! Kiirettä ollut kotirintamalla... Saanko esitellä teille uuden perheenjäsemme Nipsun. Nipsu saapui meidän kotiimme vajaa viikko sitten. Olemme miettineet alun perin koiraa lemmikiksi, mutta koimme, että koira vaatii enemmän kuin kissa. Kissanpentumme on nyt kolme kuukautta vanha eli ihan pentu vielä. Nipsu on todella siisti kissa ja osasi heti mennä hiekkalaatikolle. Nipsu on pelkästään sisäkissa.  Emme halua, että kissa juoksentelee pitkin ja poikin ulkona, naapureidenkin haittona. Kun kissan opettaa sisäkissaksi, niin silloin kissalle ei tule halua mennä ulos.

Onkos kellään teillä lukijoista kissaa lemmikkinä? Jos on, niin millainen ja miten kissan kanssa on mennyt? Alla muutama kuva, osa Retrica ohjelmalla otettu puhelinkuva.


Aika suloinen kisuli, vai mitä?

Olen saanut uuden lukijan, kiitos, kun tulit lukijakseni <3 
Kiitos myös edellisen postauksen kommenteista <3

Jaana


19 kommenttia

 1. Ihana kisu, onnea uudesta perheenjäsenestä <3 meillä on kissa, joka tuli meille vuosi sitten 2-vuotiaana, täysin on sisäkissa. Kissaksi hieman arka persoona ja laiska, ei viitsisi leikkiä tai tehdä mitään :D mutta rakastettu perheenjäsen se on, eikä ilman sitä osaisi enää olla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jossu, en tiennytkään kissastasi :) Kissat ovat kyllä mukavuuden haluisia...Kivaa viikonloppua!

   Poista
 2. Onnea uudesta perheenjäsenestä. Kissat on kivoja. Samoilla kriteereillä meillekin otettiin vuosi sitten ensimmäinen kissa. Se on Ragdoll rodultaan. Kissan kanssa on mennyt tosi kivasti, me ulkoilutamme sitä ajoittain valjaissa. Suurinta hupia nyt kesällä on kärpästen jahtaaminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ragdoll on varmasti ihana luonteeltaan...Sama hupi täälläkin eli kärpästen jahtaaminen...Kivaa viikonloppua Terhi!

   Poista
 3. Aivan ihastuttava pikku kisuli!! Itsekin tykkäisin ottaa kissan, mutta tytär on niin allerginen, ettei voi!! Mukavia päiviä sinne:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissoille tuntuu aika moni olevan allerginen...Onneksi nyt ei olla huomattu, että meidän perheenjäsenillä olisi allergiaa. Olisi ollut ikävä antaa kissa pois...Kivaa viikonloppua!

   Poista
 4. Oi ihana kisuli ❤️ meillä oli kissa yli 19 vuotta , Pumpuli nimeltään. Oli myös sisäkissana ( melkein , sillä mökillä pääsi kesäisin ulkoilemaan ) . Eli siis pitkän iän ja oli ihana perheenjäsenen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, teillä olikin jo vanha kissa. Kissat saattavat elää tosiaan pitkään. Kivaa viikonloppua!

   Poista
 5. Onnea uudesta söpöstä perheen jäsenestä. Meilläkin oli kisuli kun olin pikkutyttö, kisulin nimi oli Viiru <3
  Laitoit blogiini että olisi kiva treffata, no se olisi aivan mahtavaa. Katsellaanpas kalenterit kohilleen, olisi kiva nähdä piakkoin tai sit syksyllä. Ihan miten sulle sopii <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni! Tää alkusyksy on aika hässäkkää, kun on jalkapalloa tuutin täydeltä...Suunnitellaan tässä syksymmällä :) Kivaa viikonloppua!

   Poista
 6. Voi onnea uudelle perheenjäsenelle.

  VastaaPoista
 7. Onnea uudesta perheenjäsenestä <3
  Meillä oli myös sisäkissa, joka ulkoili valjaissa ja sillä oli myös pihalla juoksunaru. Kun pienestä pitäen on sisäkissa ja ulkoilu tapahtuu valvotusti, kissa tottuu siihen.
  Aurinkoista viikon jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kissoja tuntuu olevan tai on ollut aika monella, en olisi uskonutkaan. Pikkasen ollaan vaan käyty ulkona, että ei tosiaan halua ulos jatkuvasti...Kivaa viikonloppua!

   Poista
 8. Calle Aukustihan se meilläkin on. :)
  Ihana on teidän uusi perheenjäsenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anne, teilläkin on kissa :) Oon tainnut joskus nähdäkin kuvissa :)?

   Poista
 9. Onpa suloinen kisu! Meillä oli koira, mutta pienimmän allergian vuoksi jouduttiin luopumaan. Onnea uudelle perheenjäsenelle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Allergiat ovat ikäviä...:( Kivaa viikon jatkoa :)

   Poista
  2. Satu, kiitos vierailusta! Tulen käymään vastavierailulla :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, se on minulle tärkeä :)