Sisällön tarjoaa Blogger.

Ripsihuollossa käyty

Iltaa! Kävin alkuviikosta ripsihuollossa. Otin tällä kertaa timantin kummankin silmän sipsiin, mutta jostain syystä toisen silmän timantti ei kunnolla kuvassa näy. Ajattelin, että tällä kerralla haluan jotain blin blingiä, koska monet juhlat on tulossa vielä tälle kesälle. Tämä lomaviikko on hurahtanut yhtä nopeaan kuin työviikkokin. Perheessämme ei ole varsinaista lomaa, koska fustisharkat ja pelit ovat jatkuneet koko kesän. Ei ole sentään aamulla tarvinnut nousta aikaisin, se on ihana juttu.

Itse olen muuten ollut ihan lomalla, niin täältä blogista kuin somesta. Ihana pitää vähän hengähdystaukoa koneelta. Töissä joudun käyttämään tietsikkaa kahdeksan tuntia päivässä, joten ei ole ihme, jos joskus tulee ähky siinäkin asiassa. 

Perheemme kesä jatkuu poikien turnausten merkeissä. Turnausreissullakin voi onneksi ottaa loman kannalta. Hesa-cupissa on mahdollista käydä vaikka Linnanmäellä ja muissa kivoissa paikoissa. Lasten ehdoilla loma/pelireissuja vietellään. 

Reilun viikon päästä on yhden ystävämme 40v. juhlat. Juhlat tuntuvat aika mukavilta, koska niissä vietetään paljon aikaa ulkona ja bändikin on tulossa soittamaan. Karaoketakin pääsee loppuillasta laulamaan, ken haluaa. Olenkin tässä jo mietiskellyt sopivaa kappaletta...Nämä juhlat ovatkin ihan aikuisten juhlat. Pitäähän niitäkin olla välillä, eikös juu?
Juhannuskimpusta on jäljellä nämä ihanat liljat...

Nyt taidan lähteä pyykkikoneen kimppuun. Lomalla voisi mielellään jättää nämä kotityötkin vähemmälle, jos voisi ;) Huomenna matkaamme Ylivieskaan, jossa on vanhimman pojan sarjan karsintapelit. 
Tosi jännä päivä tulee. 

Ei muuta kuin oikein ihanaa viikonloppua ja lomaa lomalaisille <3

Jaana

15 kommenttia

 1. Ihanilta näyttävät ripsesi ja nuo timantit on myös nätit!
  Muistatko mitä nuo ripset olivat, minkkiä?
  Minuakin haluttais laittaa, mutta minkki ei mulle sopinut allergian takia!
  Mukavia reissuja teille<3

  VastaaPoista
 2. Nyt on minkkiä. Toissa kerralla oli jotain toista, joka oli pehmeämpää ja ohuempaa. Niillä sai aikaan tuuhennusta kovasti ja olivat tosi luonnolliset. Kiitos. Kivaa viinonloppua sulle ♥

  VastaaPoista
 3. Ihanat räpsyttimet. Mä olen miettinyt kanssa,mutta sitten mä tiedän, että siinä on yksi huoltopaikka lisää... Vielä siis harkintavaihe päällä ;) Olis noi kyllä aika huolettomat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ripset ovat aina valmiina, aamusta lähtien...Siksi ovat helpot ja kivat :) Kivaa viikonloppua Maiju :)

   Poista
 4. Ihanat ripset!
  Minäkin olen harkinnut noita räpsyttimiä, varsinkin näin kesällä ne olisi kivat ja huolettomat. Pitääkö noiden kanssa olla varovainen esim. saunassa? Pysyykö ne hyvin paikoillaan ja kuinka usein niitä pitää huoltaa?
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä tykännyt. Ripsien huolto riippuu ripsien kasvusta ja siitä miten sievästi pitää niitä. Minä en kastele niitä usein ja en muuten meikkaa silmiä sekä en sauno pitkää aikaa. Kesän ainakin pidän näitä :) Kivaa viikonloppua sinullekin :)

   Poista
 5. Nyt ymmärränn miksi et meikkaa kesällä. Sulla on niin ihanan ruskettunut iho. Mie näytän ilman meikkiä aivan itkeneeltä/sairaalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nanni, nyt kyllä liioittelet... Itsestäsi vain tuntuu siltä. Nanni, höpö höpö. Oot tosi nätti :) Kivaa sunnuntaita <3

   Poista
 6. Oi ihanat räpsyttimet. Vitsi kun omatkin silmät kestäisi, ei tarttisi meikata ollenkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Herkkäsilmäisillekin on joitain liimoja keksitty, mutta joillekin nekään eivät sovi :( Mukavaa siltaa sulle <3

   Poista

Kiitos kommentistasi, se on minulle tärkeä :)