Sisällön tarjoaa Blogger.

Kesäisiä kampauksia

Heissan! Olipa jälleen kiireinen työviikko, mutta nyt on edessä onneksi parin viikon loma. Jee! Kävin jokin aikaa Glitterissä ja löysin sieltä tämän ihanan hiusoppaan. Kampaukset ovat oikestaan kaikki tarkoitettu pitkille hiuksille, paitsi seppelettähän voi käyttää kaikki ja ei vaadi pitkiä hiuksia. Seppeleethän ovat tämän kesän muotia. Itse karsastan seppelettä omassa päässäni, mutta monelle mulle varmasti sopii ja varsinkin nuoremmille naisille.... Tämä Glitterin hiusopas on kiva, koska siinä näytetään vaihe vaiheelta, että miten kampaus tehdään ja Glitteristä saa ostaa kaikki kampaukseen tarvittavat tarvikkeet.


Kaunis seppele

Banaaninuttura

Ruusuinen nuttura


Ruusuinen nuttura sivussa tai niskassa

Nämä kampaukset on kaikki aika yksinkertaista tehdä. Suosittelen kokeilemaan, jos hiuksissa on sen verran  mittaa, että kampauksia pystyy kokeilemaan. Nyt taidan lähteä saunan lämmitykseen. Täällä Oulun suunnalla on sen verran kylmä, että saunakin tuntuu kivalta pienen ulkoilun jälkeen, hrr... 

Kivaa lauantai-iltaa ja toivotaan, että huomenna olisi lämpöisempi päivä tulossa <3

Jaana
9 kommenttia

 1. Kiitos Jaana vinkistä, täytyykin käydä hakemassa toi opas itsellekin sillä olen super surkea laittamaan hiuksia. Helsingissä tosi kylmä joten mekot on jääny pitämättä hrrr.

  VastaaPoista
 2. Kivoja kampausvinkkejä. Taidan liittyä seurailemaan juttujasi, tervetuloa vierailulle, jos kiinnostaa ;)

  VastaaPoista
 3. Aika mahtavia hiussomisteita. Mutta pitkähiuksisille tosiaan ;)

  VastaaPoista
 4. Banaaninuttura ois kyllä kiva osata, mutta en ossoo....

  VastaaPoista
 5. Kivoja kampauksia!!! Tornioonkin on avattu Glitter myymälä ja kun kävin siellä niin myyjä neuvoi juuri noita kampauksia tekemään!
  On vain niin lyhyet hiukset noihin. 'Mukavaa sunnuntaita Jaana <3

  VastaaPoista
 6. Olen ihastellut samaa opaslehteä, ja hetken jo luullut että minäkin voisin ryhtyä nutturakampauksia tekemään. Vaan itse en saa hiuksiani laitettua. Ei ole sittenkään taitoa eikä käsivoimia ja hiuksiakin on ihan "liikaa" :).

  VastaaPoista
 7. Kauniita! Tuollaisen valkin kanssa on tullut leikittyä useammankin kerran, toimii omassa tukassa ainakin ja tässä ei ihan kamalasti sitä pituutta ole.

  VastaaPoista
 8. Ihana tuo lehti... joskus ajattelee, että jospa olisi vähän pidemmät hiukset, että niitä voisi laittaa... mutta sitten taas toisaalta ....

  VastaaPoista
 9. Surkee tää kännykkä kun vastaaminen ei onnistu kuin tätä kautta. Koneellekaan en tähän aikaan pääse...Pitänee huomenna kokeilla tietsikalla kommentoida. Kiitos kovasti kommenteista! Ne ovat tärkeitä minulle ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se on minulle tärkeä :)