Sisällön tarjoaa Blogger.

Alla omenapuun

Heissan! Kiire jatkuu, vaikka luulisi, että kiire helpottaisi tässä vaiheessa vuotta. Töissä on ollut aika rauhallista, mutta illat ovat olleet aikamoista haipakkaa. Lasten harkka- ja pelikuskauksia on riittänyt kummallekin vanhemmalle...Sitten olemme iltaisin suunnnitelleet vielä meidän pihaa ja käyneet katsomassa jotain uusia kalusteita terassille. Ne ovat vaan niin hirveen kalliita. Kesällä tuntuu olevan muutenkin tosi paljon menoja...Olemme haaveilleet pihalle sellaista kivaa paviljonkia, johon saa seinätkin tarpeen mukaan paikalleen. Grillikatosta tai huvimajaa ei voida ostaa,  niin olisihan paviljonkikin silti jotain :) Alla kiva kuva paviljongista ja pihamme omenapuusta sekä kukkivasta Dahliasta.

Tämän näköisen paviljongin voisin meille ottaa...Kuva: Sotkan sivuilta

Pihamme omenapuu kukkii ihanasti...

 
Saapa nähdä, että tuleeko tänä kesänä omenia paljon....

Dahliaan on avautunut nyt lisää kukkia....

Tänään ohjelmassa ei ole harkkakuskauksia, kai....Toivoisin ehtiväni myös itse tänään kuntosalille....Miten te muut, oletteko jo lomalla?

 Leppoisaa ja lämmintä tiistaita kaikille ♥

Jaana


14 kommenttia

 1. Ihan samoja tuntemuksia, harkkoja ja kuskaamista, mut tänään on ilta vapaa! Mä en mene kuntosalille vaan lenkille hauvelin kanssa:)
  Mukavaa treenipäivää:)

  VastaaPoista
 2. Terassikalusteet on tosiaan hirveän hintaisia! Mäkin jostakin paviljongista välillä haaveilen, mutta mies tyrmää aina heti mun paviljonkihaaveet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, sun pitää vaan puhua lisää miehellesi, jos heltysi vielä...Vie kauppaan ja esittele joku oikein hieno palviljonki hänelle :)

   Poista
 3. Meilläkin on syynäyksessä uudelle terassille kalusteet mutta kalliita ne todellakin on, hyi. Taitaa jäädä vain haaveeksi. Oi sinulla on dahlia, mie olen etsinyt mutta en löytänyt vielä, se on minun ehdoton lemppiskukka kesäpihalla.
  Lauantai lähenee :)

  VastaaPoista
 4. Ihana piha <3 mun lapsuudenkodissa on aina pihalla sellainen telttakatos, nekin voi olla ihan mukavan näköisiä ja ovat huokeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää meidän uusi katos /paviljonki oli 250€ eli pieni osa vain puista paviljonkia...

   Poista
 5. Ostimme muutama vuosi sitten polyrottinkiset kalusteet. Olivat kalliita ja kyllä kirpaisi silloin. Mutta olemme olleet olleet todella tyytyväisiä. Vietämme terasilla nyt paljon enemmän aikaa, kun hyvät tuolit missä istua ja tukeva pöytä syömiseen.
  Onneksi terassille ei mahtunut sohvaryhmää, silloin olisi tullut vielä kalliimmaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kalusteissa ei mene kyllä rahat hukkaan ja kestäähän ne monta vuotta! Onhan niissä vielä kiva istuskella kauniina kesäpäivänä :)

   Poista
 6. Huomasin saman, että hinnat ovat kamalia. Meillä tehtiin kompromisseja, mies asetti hintarajan ja minä etsin sen mukaiset :)

  VastaaPoista
 7. Kaikki on nykyään niin kallista, nuo polyrottinkiset kalusteetkin maksavat maltaita!
  Ihania kukkasia ja omppupuu<3
  Leppoisaa viikonloppua sulle Jaana<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIvaa sunnuntaita Sari sulle kans! Onnellinen oon, kun oon saanut uusia kalusteita ja paviljongin :) Nyt saa olla rauhassa vähän aikaa...eikä tartte miettiä, että pitäs saada uudet...

   Poista

Kiitos kommentistasi, se on minulle tärkeä :)