Sisällön tarjoaa Blogger.

Juhlamekkoa ja raesadetta

Heissan! Apua viikonloppu on taas mennyt liian nopeaan. Minulla viikonvaihde on sujunut pääasiassa missäs muuallakaan kuin kentän reunalla. Tänään on ollut siinä mielessä outo ilma, kun välillä paistaa aurinko ja välillä sataa rakeita...Onneksi ei sentään vettä ole satanut. Se olisi ollut paljon kurjempaa pelimiesten kannalta...

Ajattelin esitellä teille ensi kesän juhlamekkoni, ihanan Espritin mekon. Tämä oli ihanampi mekko kuin osasin kuvittellakaan. Materiaali on kivaa pehmeää ja joustavaa materiaalia. Nyt pitäisi vielä saada mekkoon sopivat korkkarit. Niitä katselen varmasti Helsinki-Tallinna reissulla parin viikon päästä.

Halusin kuvata ja esitellä teille myös ihanan puisen tarjottimen, joka tuli H&M tilauksen mukana. Se aika kiva ja monikäyttöinen.

Kiitos jälleen kerran kaikista kivoista kommenteista, joita olette jättäneet! Nyt lähden vielä seuraamaan yhden futispelin kentän reunalle. Toivotaan, että raesade ei yllätä taas...

Jaana
8 kommenttia

 1. Eilen minäkin hytisin kentän laidalla ;). Tosi kiva mekko. Sopisi myös mun ostoslistalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos...Kentän reunalla on mukavaa, kun vaatetus on kohdillaan...Kivaa sunnuntai-iltaa :)

   Poista
 2. Ihana mekko ja varmasti nätti sinun päälläsi<3 Rae- ja lumikuuroja on kai tullu ympäri Suomea, kun näistä toisista blogeistaki on lukenu!
  Tarjotin on kivannäköinen ja monikäyttöinen!
  Mukavaa sunnuntaita sulle Jaana<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Epämääräiset ja vaihtelevat ilmat todellakin ja toiv. ensi viikolla taas lämpenee...Kivaa sunnuntaita Sari :)

   Poista
 3. Kiva mekko!
  Ja täällä tullut kanssa ihan vaikka mitä taivaalta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) saman tyylinen ja vaihteleva sää taitaa olla vähän joka suunnalla...Henna kivaa iltaa sulle :)

   Poista
 4. Kiva mekko!
  Täälläkin on tullut räntää ja rakeita, välillä paistaa aurinko. Suomen kevätsää on ihmeellinen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Todellakin, Suomen kevätsää on vaihteleva ja usein kylmä...Jospa ensi viikolla lämpenisi! Kivaa iltaa sulle :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, se on minulle tärkeä :)