Sisällön tarjoaa Blogger.

Askartelun iloa

Iltaa! Eilen askartelin poikien opettajille päättäjäiskortit. Ylimpänä olevat kortit ovat naisopeille ja alimpana oleva kortti on miesopelle. Nämä kaikki kortit ovat perinteisiä leimakuvakortteja. 

Meillä oli tänään tosiaan ysien päättäjäiset. Hieno juhla oli. Opettajat ja oppilaat pitivät puheita sekä kaikki ysit kukitettiin. Lopuksi Juho Schroderus lauloi "Nuoruus on seikkailu" kuoronaan kaikki opettajat. Arvatkaapa, että tuliko mulle itku...Juho esitti niin ihanasti sen kappaleen, niin herkästi ja kauniisti, huh. Sen jälkeen nuoret esittivät opettajille "Kun tänään lähden" kappaleen. Sekin oli todella liikuttava esitys. 

Tässä vaiheessa iltaa vanhin poika on lähtenyt kavereiden kanssa viettämään aikaa ja juhlimaan peruskoulun päättäjäisiä. Tämä on merkittävä päivä nuoren miehen elämässä <3 Nyt taidan lähteä mieheni ja nuorimmaisen pojan kanssa pienelle pyöräilylenkille. Huomasin, että olen saanut uuden lukijan, ihanaa ja tervetuloa tänne blogiini! 

Kivaa lauantai-iltaa kaikille <3

Jaana 


4 kommenttia

 1. Oletpa ollut ahkera, upeita kortteja <3

  VastaaPoista
 2. Minäkin eilen illalla myöhäsellä askartelin kortteja kun tänään mentiin valmistujaisiin, olipas mukavaa pitkästä aikaa askarrella.

  VastaaPoista
 3. Kauniita kortteja!
  Ihanaista iltaa Jaana<3

  VastaaPoista
 4. Kiitos tytöt kommenteista ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se on minulle tärkeä :)