Sisällön tarjoaa Blogger.

Uusia aforismitauluja

Hellou! Tämän päivän olen viettänyt melkolailla kotona. Tämä kotoilu loppuu aika pian, kun futiskausi alkaa...Nyt siis pitää nauttia niin kauan, kun se on mahdollista. Äitini kävi meillä kyläilemässä ja rupattelimme useamman tunnin. Olipa niin kiva nähdä äitiä pitkästä aikaan :) Viikonloput ovat kyllä tärkeitä ja ihania perheenkin kannalta. Kiva on se, että koko perhe on koolla ja nauttimassa yhteistä päivällistä. Viikolla on usein niin kiire ja lapsilla on omat harrastuksensa, että harvoin olemme saman ruokapöydän ääressä koko perheellä. 

Sain vihdoinkin uudet aforismitaulut Jotexilta. Tilasin nämä taulut jo talvella tammikuussa ja nyt ne saapuivat. Taulut sopivat kivasti meidän olohuoneen kulmikkaan takan reunalle. Mitäs tykkäätte?


Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille <3

Jaana

12 kommenttia

 1. Kivat taulut!
  Pitäisi varmaan käydä Jotexin sivuilla, kun noin kivoja juttuja sieltä löytyy!
  Ihanaa viikonloppua myös sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kannattaa käydä :) Kivaa viikonlopun jatkoa!

   Poista
 2. Minustaki on tärkeää, että edes joskus syödään yhdessä!
  Upeita tauluja<3
  Kivaa iltaa sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :) Kiitos, itsekin tykkään tauluista. Kivaa viikonlopun jatkoa!

   Poista
 3. Tosi kivoja tauluja. Miten niiden saapumiseen meni niin pitkä aika? TUollaisia voisin itsekin laittaa, vaikka uuteen makkariin (siis mullahan ei ole vielä uutta makkaria, mää vaan haaveilen lottovoitosta ja sisustuksesta).
  Me ollaan puuhattu vieraiden ja lasten kanssa kaikkea mukavaa,nyt kyllä uni maistuu.
  Rentouttavaa lauantai-iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taulut tuli pöytäliinan kanssa, joka oli jälkitoimituksessa. Näissä ei ollut koukkuja ..eli siksi en laittanut seinälle,,ainakaan vielä. Kivaa viikonlopun jatkoa!

   Poista
 4. Tykkään kyllä!
  Meidän neidin huoneessa samat taulut, ei vaan vielä olla saatu seinälle. Kerro sitten miten kiinnitit ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin taulut on takan reunalla...En tiedä, että laitanko ne seinälle jossain vaiheessa...Kivaa viikonlopun jatkoa!

   Poista
 5. Minäkin mukana matkassa pitkästä aikaa! :)
  Tosi kivalta näyttävät nuo taulut. Minullekin on tullut nyt jokin tekstivillitys, tauluissa tai tarroissa... olen etsinyt sellaisia palikoita missä lukisi HOME tai jotain muuta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla sinusta Anne! Sama homma, tekstitaulut yms. minustakin kivoja :) Haluaisin niitä vielä lisää... Kivaa viikonlopun jatkoa!

   Poista
 6. Kauniita tauluja. Hämmästyn tosin toimitusaikaa täällä, hirveän pitkä omaan makuuni :( Tuo Keep calm taulu olisi tervetullut meillekin kyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkä toimitusaika johtui tosiaan pöytäliinasta, jonka toimitus kesti pidempään. Nämä taulut tulivat samassa paketissa...Mukavaa sunnuntaita!

   Poista

Kiitos kommentistasi, se on minulle tärkeä :)