Sisällön tarjoaa Blogger.

Uudet ripsen räpsyttimet :)


Hei! Jokin aikaa sitten puhuin ripsien pidennyksistä ja kerroinkin, että olin varannut ajan pidennykseen. Eilen kävin sitten töiden jälkeen kyseisessä toimenpiteessä. Pidennykset onnistuivat mielestäni hyvin, vaikka itse toimenpiteestä en hirveästi tykkää. Lopputulos ja ripsien helppous silti miellyttää. Ihanaa, kun saa taas kevään / kevään olla ihan rennosti. Hetkeen ei tarvitse huolehtia meikistä, kun pärjää vaikka ilman meikkiäkin ihan hyvin. Kuvat on otettu puhelimen kameralla ja ylempi on instagrammi kuva. 


Huomenna meillä on tulossa ihana ilta hyvien ystävien kera. Lähdemme katsomaan Cheekkiä paikalliseen ravintolaan. Jäämme yöksi vielä hotelliin. Saamme nauttia koko rahan edestä vapaaillasta ja ystävien seurasta. Eikä se hotellin aamiainenkaan mikä huono asia ole :)  Kivaa illan jatkoa kaikille!

Jaana10 kommenttia

 1. Ihkut!! Mitä materiaalia nuo ripset on?
  Helppous noissa onkin valttia!
  Kiva ilta tulossa teille, itsekin tykkään Cheekistä<3
  Olis Levillä pääsiäismaanantaina, mietinnässä on, että lähdettäiskö kattoon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, mitähän nää oli...Jotain pehmeää ja luonnollisen tuntuista materiaalia :) Levillä on varmaan hyvät bileet :) Kivaa pääsiäistä!

   Poista
 2. Tosi luonnolliset ja upeat ripset. Olen alkanut itsekin uudestaan miettimään ripsien laittoa vaikka olenkin eka kerran jälkeen ollut täysin niitä vastaan. Nyt näyttää tulleen paljon luonnollisemman ja tyylikkäämmän näköiset ja tuollaiset mielelläni ottaisin itsekin. Missä sie laitatit ripset ja paljonko niiden laitto maksoi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdellä vanhalla kaverilla :) Nää tuntuu nykyään silmissä pehmeämmiltä ja kevyemiltä mitä ennemmin :) Ihanaa pääsiäistä!

   Poista
 3. no wau, mitkä ripset! Ja hyvää musailtaa!

  VastaaPoista
 4. Oi kuinka kauniit ripset! On ne vaan ihania! Välillä tekis itsekin mieli, mutta onnistuin saamaan kaameat kutinat viimeksi - joten allergiaa kenties liimalle.
  Mahtavaa hetkeä with Cheeck!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Cheekillä on kyllä mahtavat keikat! Hyvin ottaa yleisön mukaan. Ihanaa pääsiäistä Henna!

   Poista
 5. Oi onpas ne kauniisti ja ammattitaitoisesti tehdyt! Upeat!
  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekin tykkään :) Ihanaa pääsiäistä!

   Poista

Kiitos kommentistasi, se on minulle tärkeä :)