Sisällön tarjoaa Blogger.

Matkan suunnittelua...Heissan! Viikko on kulunut taas vauhdikkaasti arjen keskellä. Illat ovat kuluneet matkaa suunnitellessa ja arkisissa puuhissa....Varasimme mieheni kanssa lennot Espanjan Alicanteen. Olemme monta iltaa etsineet sopivaa hotellia....ja niitähän riittää...Tavoitteena olisi varata laadukas hotelli, jonka hotellihuoneesta olisi merinäköala ja parveke. Rannan läheisyys olisi myös tärkeää. Olemme miettineet myös monenlaisia hoitoja mm. puolihoitoja, all inclusivea ja täyshoitoa. Toisaalta olisi kiva käydä kokeilemassa useita paikallisia ruokapaikkoja. Loman olisi tarkoitus olla ihan rento rantaloma. Alla ihania kuvia Alicantesta ja hotelli vaihtoehdoista. Olette te muut käyneet Alicantessa tai sen lähistöllä?
Kuvat lainattu Googlesta

Apua, nyt on taas kiire viemään vanhinta poikaa futisharkkoihin... Palataan asiaan huomenna :) 
Ihanaa viikonloppua kaikille <3

Jaana
9 kommenttia

 1. Ihanaa viikonloppua sullekin Jaana<3
  Espanjassa on tullut käytyä jo aika monesti, mutta tuolla kyseisessä paikassa ei olla käyty, mutta varmaan hyvä paikka. Ihanaa suunnitella matkaa ja sitten odottaa sitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari ♥ Mekin ollaan käyty Espanjassa 6 kertaa, nutta manner Espanjassa ei olla käyty :) Hyvää yötä ja kivaa lauantaita!

   Poista
 2. IHanan näköistä, pääset kyllä mukavaan paikkaan. Milloin lähdette reissuun?
  Minä kosiskentelin miestä, että olisiko ensi keväänä Amsterdamin reissun vuoro, kummatkin kun tykkäämme kaupunki ja ostos-lomista. Onneksi emme ehtineet varata vielä mitään kun anoppi kutsui meidän ensi keväänä aurinkolomalle appiukon 60vee juhlia juhlimaan. Aurinkoloma ei ehkä ole se minun numero 1 mutta eihän sitä koskaan tiedä. No arvaas mitä olen tehnyt?? Aikainen lintu madon nappaa, katsellut ihania hellevaatteita reissua varten. Kyllä, luit oikein, reissu on vuoden päästä. No eihän ne hukkaan mene :)
  IHanaa viikonloppua Jaana <3

  VastaaPoista
 3. Minne lähdette? Meillä on reissu syksyllä... Kivaa iltaa!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa tuollainen matkan suunnittelu <3 Otatteko poitsut mukaan vai menettekö kahdestaan?

  VastaaPoista
 5. Voi ihanuus mitä kuvia! Ei, en ole käynyt joten vinkkejä en osaa antaa, mutta kauniilta paikalta näyttää :)

  Hyvä viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Johanna, mennään ihan kahdestaan...:) Ikinä ei olla käyty kahdestaan kuin viikonloppureissulla! Ihanaa lauantaita Jossu!

  VastaaPoista
 7. Voi, kuinka ihania lomakuvia :)

  VastaaPoista
 8. Niin on...Kovasti haluaa jo lomalle ja lämpimään...Kivaa pääsiäistä Kirsti!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se on minulle tärkeä :)