Sisällön tarjoaa Blogger.

Leipäkorin uusi käyttötarkoitus

Iltaa! Tänään on ollut ihan normipäivä. Olen käynyt päivän töissä ja alkuillasta kuntosalilla. Illalla kyselin nelosluokkalaiselta pojaltani koeasioita. Hänellä on ylihuomenna maantiedon koe. Sitten olemme suunnitelleet mieheni kanssa kesän lomareissua tai oikestaan poikani pelireissua Helsinkiin ja siinä samassa vähän vähän lomaakin. Siinäpä ne tämän päivän tärkeimmät kuulumiset :)

Joka tapauksessa, tein jokin aikaa sitten tilauksen jotexilta ja tilasin sieltä tämän kangaskorin. Aluksi mietin sitä leipäkoriksi, mutta sitten ajattelinkin, että teenkin siitä vitamiinipurkkivarastton :) Minua on aina harmittanut purkit, jotka lojuu siellä täällä. Nyt ne ovat ainakin järjestyksessä ja silti hyvällä paikalla astianpesukoeen päällä. Omassa työssäni sanon aina asiakkaalle, että kannattaa laittaa d-vitamiinipurkki nähtäville, että muistaa ottaa päivittäin d-vitamiinin. Siksi halusin, että omatkin vitamiinit ovat käden ulottuvilla. 


Nytpä taidan lähteä kurkkimaan vielä muutamaan blogiin ja sen jälkeen lähden unten maille. Oikein rauhallista iltaa ja yötä teille kaikille!

Jaana4 kommenttia

 1. Hyvä paikka purnukoille:)
  Mukavaa iltaa ja tulevaa keskiviikkoa:)

  VastaaPoista
 2. Tuohan on hyvä idea, ja nätin näköinen säilytyspaikka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos...Kerrankin keksin jotain järkevää ;) Kivaa tulevaa keskiviikkoa!

   Poista

Kiitos kommentistasi, se on minulle tärkeä :)