Sisällön tarjoaa Blogger.

Uusittu Silja Serenade

Huomenta kaikille! Huomenna olisi tarkoitus hypätä lentokoneen kyytiin ja matkata Helsinkiin ja sieltä Silja Serenade laivalle. Risteileminen on aina yhtä ihanaa, vaikka olemme käyneet Siljan laivoilla yli parikymmentä kertaa...Tämän matkan tekee kivaksi se, että Silja Serenade on uusittu tammikuussa. Ei nyt ihan kokonaan, mutta aika paljon uutta laivalle on tullut. Meillä on laivassa perhe promedade hytti, joka on kiva hytti, koska siellä on jääkaappi ja muuta pientä extraa. Ostoksiakin olen hiukan ehtinyt miettiä etukäteen...Tarkoitus on katsella laivalla hiukan kosmetiikkaa, tietysti...Korujakin laivalta saa yleensä hiukan edullisemmin kuin maista. Snö of Sweden korut ovat suosikkejani. Tukholmasta aion katsella ihan vain hiukan  vaatteita ja kenkiä sekä sisustusjuttuja. No oikeasti en varmaankaan pysty niitä paljon katselemaan, koska mukanani on neljä poikaa ja mies :D Pyörimme pääasiassa päivän Tukholman keskustassa. Näin talvella ei tee hirveesti mieli ulkoillakaan. Tuskin Tukholmassa ihan kevätkään vielä on. Tukholma on sen verran tuttu paikka, että mitään erityistä emme siellä tee. Lasten kanssa on tullut aikoinaan kierrettyä lasten kohteet ja Wasa laiva läpi. Eikä näin isolla perheellä hirveesti edes ehdi kierrellä. Alla muutama kuva uusitusta laivasta. 

                                  Sunflower Oasis -kylpylämaailma
Kylpylä on uusittu täysin. 
        
                                  Italialainen ravintola Tavolàta
Uusi italialainen ravintola on avattu

                                   Commodore-hytti
Hienoja uusia hyttejä on tullut.

                                   
Uusi taxfree Superstore

Onko kukaan muu käynyt Tukholmassa vasta? Onko sinne tullut mitään uutta ja ihanaa? Kiva oisi muutenkin saada vinkkejä vaate- tai sisustuskaupoista. Monesti tulee käytyä samoissa kaupoissa. Ihanaa sunnuntaita kaikille ja leppoisaa lomaa kaikille lomalaisille! Palaan asiaan reissun jälkeen, jos nyt en satu puhelin postausta tekemään.

Jaana


4 kommenttia

 1. Ihanaa reissua koko perheelle. Me kävimme Tukholman risteilyllä viimekesänä. Tukholmassa kiertelimme keskustaa ja kävimme syömässä. Ihan vain vietimme aikaa mieheni serkunnkanssa joka asuu Tukholmassa. Ostelemaan kaikkea kivaa. Muistankohan oikein että laivalla Essien kynsilakat on Suomen kauppoja halvemmat. Niihin kannattee satsata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä katsoa niitä kynsilakkoja laivalta. Ihanaa lomaa Nanni!

   Poista
 2. Voi, mikä kutsuva laiva, ihanaa lomaa teille <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos :) Jännityksellä odotamme matkaa :) Ihanaa sunnuntaita Sari!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se on minulle tärkeä :)