Sisällön tarjoaa Blogger.

Tukholman reissusta selvitty

Iltaa! Eilen illalla tulimme kotiin Helsingin ja Tukholman reissulta. Reissu oli oikein onnistunut. Uusi Serenade laiva oli ihan ok, mutta ei niin hieno kuin alunperin olin ajatellut. Hinnatkin olivat laivalla nousseet. Tukholmassa oli ihana käydä. Siellä oli kevät jo paljon pidemmällä kuin täällä Suomessa. Tukholmassa kierreltiin pitkin keskustaa ja teimme joitain ostoksia. Esittelen toisena päivänä ostoksiani. Kaikenlaista pientä kivaa löytyi reissusta, niin Tukholmasta kuin Helsingistä. Eilisen illan olenkin kotona pessyt pyykkiä ja blogiin en ole ehtinytkään kuin vasta nyt. Alla muutamia reissukuvia, puhelimella otettu.


Pienellä tauolla Helsinkiläisessä sportti pubissa.


Silja Serenade

Hyttimme...

"Kiipeilemässä"rappusilla

Serenaden ostoskadulta

Illalliselle menossa

Alkupaloja nam nam


Tukholma näkyy...

Tukholman sataman läheltä

Tukholmassa vihertää jo, kukkiakin istutettu jo

Mieheni ottama kuva :)

Taidan lähteä vielä selvittelemään pyykkivuorta. Tulen vierailemaan blogeissanne illalla, kun ehdin vain. Olen ollut ihan blogi pimennossa monta päivää. Huomenna tai viimeistään lauantaina päivittelen ostoksiani tänne blogiin.Oikein ihanaa torstai-iltaa kaikille! 

Jaana4 kommenttia

 1. Ihanaa kun tulit takaisin, olikin jo sinun kirjoitteluja hieman ikävä. Mutta huippua, ettäteillä oli kiva reissu ja ihania kuvia sinulla. Me kävimme eilen ikeassa Haaparannassa ja nyt minulla on olohuoneessa sitä kaipaamaani väriä. Makkarin juttuja ei löydetty, plaah mutta jospa ne ostetaan sit täältä Oulusta. IHanaa loppu lomaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa loman loppua sulle Nanni! llalla oli niin väsy, että makasin vain sohvalla...Jospa tänään pääsen blogikierrokselle :)

   Poista
 2. Voi, kun ihanan kuuloinen reissu ja mukavan näköisiä kuvia! Ja voi, että kun siellä oli jo kevät!!! Alkoipa haluttamaan laivalle!!
  Kivaa kuitenkin, kun matka meni hyvin ja olet nyt turvallisesti kotona<3
  Ihanaista loppuviikkoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, laivalla on aina kivaa! Saa olla vaan :) Ihanaa loppuviikkoa Sari!

   Poista

Kiitos kommentistasi, se on minulle tärkeä :)