Sisällön tarjoaa Blogger.

Myöhäisellä lounaalla...

Moi! Kävimme mieheni kanssa perjantaina myöhäisellä lounaalla paikallisessa kiinalaisessa ravintolassa. Ravintolan nimi on Hai Long. Olemme käyneet tässä ravintolassa aika monta kertaa, myös lasten kanssa. Olemme aina olleet tyytyväisiä ruokaan ja palveluun. Menimme perjantaina heti töiden jälkeen päivällä buffet-kattaukseen. Buffetissa oli tarjolla todella monenlaista ruokaa. Kaikki ruuat olivat hyvin erilaisia. Oli tulista ja makeaa sekä hapanta. Buffettiin kuului myös salaattipöytä ja kahvi tai tee ruuan jälkeen. Jälleen kerran olimme tyytyväisiä ravintolan antimiin. Buffetissa on ainoa huono puoli, että silloin tulee syötyä helposti liikaa. Ehkä näin kävi tälläkin kertaa... Alla kuvia ravintolasta. Minusta otettu kuva on aika kamala. Näkee päältäpäin, että on perjantai ja väsynyt työviikon jälkeen, huh.
Ihanaa aurinkoista sunnuntaita kaikille!!!

<3

Jaana7 kommenttia

 1. Kiinalainen, aaah tuo minun ja Pipunan (tyttäreni) lempparipaikka. Voisin syödä sitä kyllästymättä. Meillä ollut vauhdikas viikonloppu kun mummolan Pinja koira oli hoidossa pe saakka. Nyt Pinja on kotosalla ja minä sain siivottua karvat ja hiekat pois. Nyt saa vain nauttia.Jos vielä illalla kipaisi hieman ulos.
  Ihanaa aurinkoista päivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko teillä joku vakkari kiinalainen ravintola? Mukavaa sunnuntai-iltaa!

   Poista
 2. Rakastan kiinalaista ruokaa, joskus käydään Tornion kiinalaisessa ja sielläkin on kyllä hyvät ruuat!
  Kivoja kuvia, etkä näytä yhtään väsyneen näköiseltä minusta!!!
  Kivaa sunnuntaita, lenkille pitäisi vielä lähteä!!!

  VastaaPoista
 3. Minunkin opiskelupaikkakunnalla oli kiinalainen,alkuepäilysten jälkeen-tykkään! Ja sinusta on ihanan tomera kuva.:-)

  VastaaPoista
 4. Kiinalainen buffet on kyllä niin ihana, suosikkini ovat kaikki friteeratut, siellä tulee tosin aina syötyä liikaa :D Ja kuvasikin on oikein hyvä :)

  VastaaPoista
 5. Friteeratut ruuat on kyllä hyviä, nam. Todellaki todellaki tulee syötyä liikaa...;) Kivaa viikkoa Johanna!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se on minulle tärkeä :)