Sisällön tarjoaa Blogger.

Kotipäivä eskarilaisen kanssa

Hei! Tänään olen viettänyt nuorimmaisen kanssa kotipäivää. Aamulla lapsukaisella oli ääni käheä, kovasti yskäinen ja nuhainen sekä kurkku kipuinen. Flunssaa tuntuu olevan kovasti liikkeellä. Vanhimmalla pojallanikin oli illalla kuumetta ja hänkin jäi täksi päiväksi kotiin. Aamupäivästä innostuin tekemään mokkapaloja, jotka tuntuivat maistuvan hyvin lapsillekin. Tällä kertaa kuorrutusohje oli erittäin hyvä ja kuorrutus onnistui hyvin. Myöhemmin pelattiin nuorimmaisen kanssa "matopeliä", joka tuli joululahjaksi. Kyseinen peli taitaa olla vuoden lastenpeli tänä vuonna. Sitten pelasimme vanhaa kunnon Uno-peliä. Nämä pelit eivät kestä kauan aikaa, mutta monta kertaa pelasimme kumpaakin. Tänään illalla olisi tarkoitus käydä vielä kuntosalilla, kun mies tulee kotiin töistä. Illalla on myös kiva, kun taas tulee "Mustat lesket" sarja, jota on tullut seurattua joka jakso. Olen tainnut jäädä siihen koukkuun...Mitäs te muut touhuatte silloin kun lapsi on sairaana? Paljon varmasti riippuu siitä, että kuinka sairas lapsi on. Meillä oli tänään virkeä potilas, joka jaksaa aika kivasti touhuta, vaikka on sairaana. 
Oikein kivaa maanantaita kaikille! 

Jaana8 kommenttia

 1. Mä monesti patistan unille /lepäämään "paranet nopeammin" periaatteella, mutta monesti saikkupäivät on leffapäiviä. Katsomme elokuvia tai ehkä pelaamme jos vointi antaa periksi.

  Mutta, miten ihania mokkapaloja! NAM :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän poitsu on vaan niin vilkas, että pitää olla 40 astetta kuumetta, että nukahtaa.Joo, elokuvat onki just sopuvaa puuhaa petipotilaille :) Mokkapalat tuntuu olevan kaikkien lasten suosikki leivonnaisia. Piti pelastaa osa pakastimeen :)

   Poista
 2. Lapsukaisilla on ollut kyllä mukavaa, kun olet puuhaillut heidän kanssa ja tehnyt noin herkkuja mokkapaloja! Täälläkin tuntuu olevan flunssaa kovasti liikkeellä!
  Mukavaa kuntosalia ja maanantaita, mieki ootan Mustat lesket sarjaa, on tosi hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nuorimmaisen kans touhutessa meni melko nopsaan päivä. Vanhin poika pelasi pleikkaa ja luki kokeisiin...Kohtapa alkaakin mustat lesket :) Kivaa maanantai-iltaa!

   Poista
 3. Ihanaa kun äiti tuolla lailla hoitaa ja hellii. Hauskan näköinen tuo toinen peli, pitääpä kurkistella itsekin tuota kaupasta. Uno on meillekin tuttu juttu ja sitä tulee pelailtua useasti sekä Yatzy on kans yksi paljon pelattu peli meillä. Mokkapalat kyllä maistuisi. Ryytyneen ja väsyneen reissun jälkeen ne pelastaisi päivän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, matopeli on helppo ja nopea...Meinas itseä jo vähän kyllästyttää....Sulla Nanni oli varmasti kiva reissu! Tuun just kurkkimaan blogiisi :)

   Poista
 4. Ihanan näköisiä mokkapaloja! Ne ovat meillä kyllä ikisuosikkeja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä. Mokkapalat häviää nopeasti lautaselta....Mukavaa torstaita Niina!

   Poista

Kiitos kommentistasi, se on minulle tärkeä :)