Sisällön tarjoaa Blogger.

Cosmopolitan


Iltaa! Yleensä en sorru lehtitilauksiin, mutta nyt päätin tehdä poikkeuksen, koska lehti kiinnosti minua ja kylkiäisenä tuli joku kiva lahja.  En vain nyt enää muista, että mikä se lahja oli. Tilauksen tekemisestä on jo kulunut jo hetki... Laitoin parhaat palat lehdestä esittelyyn.Kevään vaate- ja aurinkolasimuotia


Asiaa masennuksesta


Asiaa puhumisesta ja äänen käytöstä


Hius ideoita


"Kevätkropan pikasiivous"

Itse en ehtinyt lehteä vielä kunnolla lukemaan, mutta halusin teille esitellä lehden sisällön. Paljonhan tässä lehdessä on mainoksiakin, mutta jonkin verran niitä pitää ollakin. Mielestäni lehden sisältö vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta, vaikka kaikki jutut eivät ihan kolahtaneet minuun, mutta kaikkiahan ei voi aina miellyttää. Nyt taidan palata lehden pariin hetkeksi! Kivaa keskiviikkoa kaikille!!!

Jaana4 kommenttia

 1. Voi Jaana :) me kaksi marjaa. En tilannut lehteä vaan juuri kotiuduin kaupasta Elle-lehti kainalossa. En IKINÄ ostele lehtiä. Viimeisimmät lehti ostokset oli kaksi häälehteä pari vuotta sitten häiden alla. Sitä ennen olen tilannut Meidän Perhe- lehteä kun Pipuna oli vauva eli 6 vuotta sitten. Arvoin tuon C.nin ja Ellen välillä. Ellessä oli kannessa juuri ajankohtaisia juttuja, kevään farkkumuotia ja hiusmuodit. Jospa ehtisi vilkaista millaisia farkkuja Helsingistä olisi viisas etsiskennellä. Sori kun olen niin Helsinki fiiliksessä etten osaq muusta puhuakaan ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nanni :D Aika hassu yhteensattuma taas! Hehkuta vaan ihan kunnolla reissua, koska minusta se on melkein parasta, koska reissut menee aina niin nopeaan. Pitää nauttia siis jo ennen reissua :) Mekin lähdemme vielä miehen kans ihan kahden Hesaan reissuun toukokuussa...:) Se onki kans ihan eri reissu, kun lapset jäävät mummon kans kotiin <3 Ihanaa loppuviikkoa! Niin se viikonloppu on ihan just käsillä!

   Poista
 2. Vaikuttaa kivalta ja monipuoliselta lehdeltä, harvemmin tulee enää lehtiä osteltua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, lehti onkin yllättävän monipuolinen. Aluksi olin hiukan ennakkoluuloinen lehteä kohtaan, mutta luulot osoittautui vääriksi, onneksi :) Leppoisaa keskiviikkoa Sari! Tänään meni oikein...päivä ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi, se on minulle tärkeä :)