Sisällön tarjoaa Blogger.

Uusi nahkatakki kevääseen

Uuh, selvisin juuri maanantaista, vaikka tiukkaa teki...Takana todella kiireinen päivä töissä ja kotona. Haluan nyt esitellä teille uuden nahkatakkini. Muutama viikko joulun jälkeen oli ihan pakko tilata takki Boozilta. Sain vielä niin hyvällä alehinnalla, että oli pakko saada takki jo tähän aikaan vuodesta. Tää on niin ihanan värinen. Väri vaikuttaa olevan turkoosi, mutta jossain valossa takki on sininen. Pakko myöntää, että tämä on neljäs lyhyt nahkatakki jonka omistan. Ensimmäisen tämän tyylisen nahkatakin ostin Espanjasta muutama vuosi sitten. Silloin nämä takit eivät olleet vielä täällä Suomessa edes muotia. Sen jälkeen olen joka vuosi ostanut eri värisen takin. Tälle takille ei jäänyt hintaa kuin reilut parikymmentä euroa...Ei ollut siis hinnan kirouksessa. Boozin paketissa oli jotain muutakin kivaa...Esittelen niitä varmaan myöhemmin :)


Vero Moda nahkatakki / Reserved housut / Esprit kengät  / paita Vila

Mukavaa alkuviikkoa kaikille!

Jaana4 kommenttia

  1. Huippu rotsi, tuollaisen voisin itsellenikin ottaa vaikkapa mustana. turkoosi on ihana väri vaikka olenkin niin tylsän arka ostamaan muutakuin mustaa ja valkoista. Ihanaa viikkoa. Pahin jo takana ku ma ja ti on selätetty.

    VastaaPoista
  2. Mulla on mustakin nahkatakki...Sehän on nyt ollut muotia vähän aikaa ja tuntuu vielä jatkuvan muodissa :) Musta värinä on käytännöllisempi :) Ihanaa, huomenna on jo keskiviikko :) Mukavaa viikkoa sinne arjen tohinaan!

    VastaaPoista
  3. Makee rotsi! Sopii sinulle hyvin!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se on minulle tärkeä :)