Sisällön tarjoaa Blogger.

Synttärit

Ihanaa iltaa! Vietin eilen synttäreitä. Oikestaan olen tullut jo siihen ikään, että en halua enää juhlia synttäreitä...Joka tapauksessa sain aamulla mieheltäni ihanan kukkakimpun lahjaksi. Oikean lahjan saan kuulemmma myöhemmin hiihtolomalla, kun olemme reissussa. Eilinen oli periaatteessa aika tavallinen päivä, mutta illalle sattui myös Gynekon koulutus, joka käsitteli nuorten naisten ehkäisyasioita. Koulutuksen jälkeen pääsimme illalliselle Oskarin kellariin. Otinkin kuvan illallisesta, mutta kuvat on valitettavasti otettu puhelimella.
Illallinen / paistettu broilerifilee vuohen juustolla, kasviksia sekä punaviinikastiketta ja alkusalaatti.


Tänään äitini käväisi vielä synttäreilläni. Äidin vierailu on aina niin terapeuttista. Nyt viikonloppuna saatan "jopa" leipoa synttärikakun, jos ehdin. Naapurimme olisivat tulossa synttärikahvit, jos vain kahvit on tarjolla. Joka tapauksessa tämä päivä on ollut ihanan erityinen päivä, koska meillä täällä Oulun seudulla alkoi hiihtoloma ja niin myös minulla ja lapsillakin. Miehelläni ei varsinaista lomaa ole, mutta vapaapäiviä on silti. Ihanaa viikonloppua kaikille ja ihanaa lomaa teille, joilla loma on ajankohtainen :)

Jaana

6 kommenttia

 1. Lämpöiset onnittelut sulle Jaana ja halaukset täältä<3

  VastaaPoista
 2. Nyt me Jaana olemme lomalla, mahtavaa.
  Onnea synttäreiden johdosta.
  KIrppisviikko alkaa minulla olemaan ohi, huomenna pöydän tyhjennys eikä onneksi tarvi enää siellä rampata vaikka toisaalta se kivaa onkin mutta mutta.. Hiljaista on ollut mikä on kyllä yllättänyt minut kokonaan mutta tällaistahan tämä kirppis homma on, koskaan ei voi tietää.
  Ihanaa lomaa <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos. Sama homma, kauppa ei käynyt kovin hyvin. Ihanaa, kun on loma! Jee! Nautitaan ja levätään nyt kunnolla :) Ihanaa lomaa Nanni ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se on minulle tärkeä :)