Sisällön tarjoaa Blogger.

Olohuoneen sisustamista

Iltaa! Otin kotimme olohuoneesta muutaman valokuvan valoisan aikaan. Ihan sisustusurakka ei ole vielä valmis, vaan kynttilät ja uudet tyynyt puuttuvat. Laittelen uutta kuvaa lähiaikoina, kun saan "urakan" loppuun. Odettelen postista vielä pakettia, jossa saapuvat kyseiset asiat. Olohuoneesta todellakin puuttuvat nyt pienet "väriläiskät".

Ihanaa, huomenna on taas jo keskiviikko, jihuu...Kohta on tämäkin viikko jo mennyt. Kamalaa, miten sitä ihminen odottaa viikonloppua :) Enää reilut pari viikkoa hiihtolomaan. Täällä pohjoisessa hiihtoloma on viikolla 10. Jotenkin jo odotan kovasti lomaa :) Mukavaa tiistai-iltaa kaikille!

Jaana

11 kommenttia

 1. Kivalta näyttää olohuone!
  Pikku jutuilla saakin mukavasti väriä huoneisiin.
  Kivaa tiistai illan jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Odottelen kovasti niitä pieniä piristyksiä olkkariin :) Mukavaa viikkoa Sari sulle myös!

   Poista
 2. Uudet verhosi ovat kyllä tyylikkäät. Oi, teillä on juuri tuon värinen sohva mitä itse muutama vuosi sitten haaveilin kun ostimme uutta sohvaa. Mieheni sai jotenkin kummasti puhuttua meille ruskean sohvan joka on kyllä ollut mieluinen mutta tuo harmaa näyttää edelleenkin oikein huipulta. Ja ihana myös tuo pikku lamppu. Itse ajattelin roudata kirpparille ainakin muutaman lampun ja laittaa uudempia tilalle. Odottelen innolla kirppispöydän aloitusta, joka tuntuu kestävän ja kestävän. No saanpa ainakin rauhassa kaivella kaappeja ja kerätä tavaraa myyntiin. Kunhan se pöytä nyt vaan tulisi ennen Helsingin reissua että saan sieltä hieman käyttörahaa mukaani.
  Meilläkin loma viikolla 10. Onko teillä suurempia suunnitelmia? Mie olen hieman puhunut Ikean reissusta Tornioon ja ysvätä perheen luona piipahtamiseen, katsotaan nyt kuinka minun suunnitelman käy. Makuuhuoneen sisustus vaan odottaisi ja jos ne jutut löytyisi ikeasta.
  Ihanaa loppuviikon odottelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma täällä. Vanhat lamput lähti kirpparille ja pari uutta tuli tilalle :) Meillä on hiihtolomalla se Tukholma-Helsinki reissu :) Odotan kovasti sitä. Lennämme Helsinkiin ja sitten laivalla Tukholmaan :) Ikealle mennessä on kyllä hyvä tietää, että mitä haluaa...On paljon helpompi ostaa...kun siellä niin paljon tavaraa tarjolla :) Mukavaa viikkoa sulle myös!

   Poista
  2. Oi mikä ihana reissu sulla tiedossa. Miekin odotan maaliskuun lopussa olevaa Helsingin reissua joka ei siis tällä kertaa ole työreissu vaan shoppailureissu maailman parhaan shoppailu kaverin kanssa. Sinne saa varmasti rahaa uppoamaan.

   Poista
  3. Sulle tulossa varppina kiva reissu kans, jos sulla on ihan oikeeta shoppailuseuraa :) Näiden miesten kanssa ei hirveetä aikaa kaupoissa vietetä...no pakko päästä ees pikkasen kauppoihin :)

   Poista
 3. Tosi kivalta näyttää teidän olohuone! Kiva tuo sohvapöytä ja tyylikkäät verhot, lamput tosi hyvät. Pitäis itsekin vaihtaa olohuoneeseen taas valkoiset valoisan ajan verhot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Kohta pääsette katsomaan paikan päälle :) Kiva nähdä :) Mukavaa viikkoa sulle!

   Poista
 4. Tosi kivalta näyttää teidän olohuone! Kiva tuo sohvapöytä ja tyylikkäät verhot, lamput tosi hyvät. Pitäis itsekin vaihtaa olohuoneeseen taas valkoiset valoisan ajan verhot.

  VastaaPoista
 5. Mukavalta näyttää! Ystävälläni oli jouluna samanlaiset verhot, mutta punaiset. Nuo on minusta paremman näköiset, kun en ole punaisen ystävä. :) Neutraalimmat.

  Mukavata keskiviikkoa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se on minulle tärkeä :)