Sisällön tarjoaa Blogger.

Ihanaa lauantaita!

Tämä aamu alkoi mukavasti, kun pienin eskari-poikani halusi tuoda aamupalan äidille vuoteeseen. Poikani oli kertonut, että mitä aamupalan pitää sisältää. Alla kuva aamupalsta. Olipa todella ihana yllätys. Harvoin näitä aamupaloja vuoteeseen saa. Äitienpäivänä yleensä. Aamu lähtikin kivasti käyntiin aamupalan syötyäni. Tänään on tarkoitus tehdä vihdoinkin Runebergin kakku, joka edellisen viikonlopun kiireiden vuoksi jäi tekemättä. Runebergin päivä kyllä menikin jo, mutta ei kait se haittaa, kun on hyvä resepti odottamassa :) Täällä Oulun seudulla sataa lunta aika kovasti tällä hetkellä, joten ulos ei nyt hirveesti tee mieli. Onneksi oon tämän viikon urheilut jo urheillut, että ei oo pakko lähteä lenkille ulos.


Mites teillä muilla, millaiset fiilikset ovat? Mitäs aiotte touhuta tänään? Ihanaa viikonloppua teille kaikille :)

Jaana4 kommenttia

 1. Ompa sinulla ihana eskarilainen, kun tuollaisen herkku aamiaisen toi sänkyyn, ihan luksusta!
  Meilläkin satelee lunta täällä ja vasta heräilin, päivä jatkuu tästä edespäin viikkosiivouksella ja illalla Putousta kera herkkujen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se tuo meidän pikkumies jaksaa yllättää :) Putousta täälläkin katsellaan illan tullessa :) Mukavaa lauantaita Sari sinulle ja perheellesi!

   Poista
 2. Juhliminen ei sovi minulle, tai paremminkin huonolle mahalleni. Tämä on todettu jo useamman vuoden ajan ja siitä sain ikävän muistutuksen eilen. PÖH että harmittaa. Ilta oli todella huippukiva ennenkuin maha ilmoitti vetäneensä herneen nenään. Täällä odotellaan vauva kummityttöä kylään ja hieman jännittää kun olo on aika kehno. Miesväki lähti pelaamaan jääkiekkoa eli saan hoidella prinsessaa ihan itse. Illaksi oli suunnitelmissa lähteä miehen kanssa pitkästä aikaa kahdestaan kaupungille, saa nähdä kuinka käy.
  Ihanaa viikonloppua ihanalle Jaanalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei...Harvalle se juhliminen kyllä sopiikaan...Illalla voi olla hauskaa, mutta aamulla olo on kyllä ainakin nuutunut ja väsynyt. Sitten käy niin, että ei jaksa mitään järkevää tehdä. Tsemppiä, kyllä se olo siitä kohenee, kun tulee ihana vauveli kylään :) Ihanaa iltaa sinulle ja miehellesi!

   Poista

Kiitos kommentistasi, se on minulle tärkeä :)