Sisällön tarjoaa Blogger.

Päivän asu eilen

Päivän asuna oli eilen keskiviikkona Vilan uusi paitis, 
Piecesin legginsit ja Have2haven saappaat.Ranteessa on viime syksynä mieheltä saatu
 nahkainen Guessin nahkainen rannekoru. Korvissa minulla on Piecesin meritähti-korvanapit.
Kullan värinen rannekello oli eilisen päivän hukassa...

 Paitis Vila, housut Pieces Funky leggins, saappaat Have2have,
rannekoru Guess, korvakorut PiecesIhanaa, lomaa jäljellä vielä monta päivää! Miten muilla, onko lomaa jäljellä tai onko lomaa ollenkaan?

Mukavaa torstai-illan jatkoa kaikille!

Jaana


6 kommenttia

 1. Ihana pusero. Ostin ale myynneistä lähes samanlaisen, tai ei nyt lähellekään samanlainen mutta kuitenkin :)
  Tuskastuneena vain pimeään vuodenaikaan yhdistettynä surkeaan kameraani, en saanut yhtään hyvää kuvaa aikaiseksi. Ark, eikö muilla ole tätä ongelmaa??
  Lomat loppuivat ja arki palasi, uusia lomia odotellessa. Ihanaa uutta vuotta.

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Kuvaaminen on kyllä hankalaa välillä...Joskus kuvaaminen on yhtä säätämistä. Mieheni on enemmän opetellut tämän uuden kameran käyttöä kuin minä...Tässä kuvassa olen niin väsyneen näköinen ja uuden vuoden juhlinta näkyy kasvoilla... Kiva, kun piipahdit täällä, hyvää uutta vuotta myös sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Saako udella, mikä kamera teillä on? Itse olen haaveillut uudesta ja olenkin tekemässä kauppoja erään Oululaisen bloggaajan kanssa kun hän on laittamassa itselleen uutta järkkäriä.
  Asukuvia on kyllä haastavaa saada muutenkin, pitäisi siis hommata automaatti laukaisin niin ei tarvisi houkutella lapsia ottamaan kuvia, eihän ne oikein osaa eikä jaksa pitää kameraa edes sylissä. Ikuinen haaste.
  No jospa olisin pian "uuden" kameran onnellinen omistaja.

  VastaaPoista
 4. Meidän järkkärikamera on Canon EOS 1100D. Olisi ollut toki parempiakin, mutta tämä oli ollut parin testin testivoittaja pari vuotta sitten.Ihan hyvältä kameralta vaikuttaa. Tähän kameraan saa lisäobjekteja ostettua, jos haluaa. Rahallahan saa aina vaan parempia....Onnea kameran ostoon :)

  VastaaPoista
 5. Nyt on minullakin uusi kamera ja ehdinkin sitä jo hieman testailla. Aivan mahtava, paljon parempi kuin entiseni. Juu sehän on totta, että rahalla saa ja niin edelleen...

  VastaaPoista
 6. Nanni, minkä kameran löysit? Uteliaana kyselee...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se on minulle tärkeä :)