Sisällön tarjoaa Blogger.

Olohuoneen sisustaminen jatkuu...

Heissan täältä kylmästä pohjoisesta! Takana aika perinteinen viikko, töissä, lasten kuskauksissa ja omaakin liikuntaa on tullut harrastettua. Olen käynyt kuntosalilla muutaman kerran ja tänään juoksumatolla juoksemassa. Tänään oli kiva lyhempi työpäivä ja kävimme mieheni kanssa syömässä kiinalaisessa ravintolassa Oulun keskustassa, torin laidalla. Ei voi muuta sanoa, kun että hyvää oli :) Kivasti lähtee viikonloppu sieltä käyntiin. Äsken kävin juoksumatolla juoksemassa 45 minsaa. Nyt odotellaan sitten illan Voice of Finladia... Tipaton tammikuu vain jatkuu :) Usein meillä on ollut tapana nauttia lasi tai kaksi punaviinia viikonloppuna, mutta nyt pidätytään ja pidetään se tipaton tammikuu, niinkuin aiottiin :) Eipä ole ikinä tullut moista tehtyä :)

Tänään iltapäivällä oli aikaa aikaa taas katsella kotia ja todeta, että olohuoneemme todella kaipaa uuden kattolampun. Tuumasta toimeen ja Ikean nettisivut auki...Olemme nimittäin lähdössä kahden poikamme pelireissulle Kemiin ja Haparandahan on siinä ihan lähellä. Oulu on siinä kumma paikka, että täällä ei ole edes Ikeaa...Kummallista. Niin, sitten katsoin meidän olohuoneen pöytää jälleen kerran ja totesin, että pöytäkin pitäisi löytyä. Olohuoneen pöydällä on vain tietyt kriteerit, että se käy meille. Se ei saa olla liian iso ja värilläkin on vaatimukset. Tässä alla muutama vaihtoehto, mutta en tiedä vielä, että valitsenko mitään alla olevista. Taitaa noita Maskros lamppujakin olla aika monella...Eipä taida olla silti kenelläkään perhetutulla?
Lampaan taljakin olisi niin kiva olohuoneessa jossain kohti :) Pitää tutkia vielä paikan päällä Ikeassa, että löytyykö vielä muit vaihtoehtoja. Alla muutama kuva pöydistä ja lampuista joita katselin.

KLUBBO Sohvapöytä IKEA

VITTSJÖ Sarjapöytä, 2 osaa IKEA Pöytälevyt ovat helppohoitoista karkaistua lasia.KLUBBO Sohvapöytä IKEA Viilupinta on kestävä, likaa hylkivä ja helppohoitoinen.

ALÄNG Plafondi IKEA Luo hyvän yleisvalon.


Lampaantaljakin olisi ihana jossain kohti olohuonetta. Olen himoinnut lehmäntaljaakin, mutta se on niin kallis, että en millään raski tässä saumaa ostamaan sitä...LUDDE Lampaantalja, aito IKEA Villa hylkii likaa ja kestää kulutusta.


Huomenna minulla on kotoilupäivä ihan piiitkääästä aikaan, ihanaa! Aion ainakin leipoa jotain hyvää :) Oikein ihanaa viikonloppua kaikille ja palaillaan asiaan huomenissa! 


Jaana
5 kommenttia

 1. Meidän yksillä kavereilla on tuo Maskros-lamppu ja se on kyllä ihana, vaatii kyllä paljon tilaa ympärilleen,että pääsee oikeuksiinsa. Hyvää viikonloppua! Täällä ei ole tipaton tammikuu, testissä Etelä-Afrikkalainen punaviini ;) t. Marika

  VastaaPoista
 2. Pitää vielä miettiä noita hankintoja. Vaikka ikeassa on edullista, niin ei sieltä välttis löydy sitä mieluisinta vaihtoehtoa...

  VastaaPoista
 3. Marika, ihanaa viikonloppua teille ♥

  VastaaPoista
 4. Minäkin olen ollut nyt tipattomalla jo useamman vkon ja aion olla Ystävänpäivään asti.:-) Sitten meillä on naistenreissu,missä kilistellään.;-) Sisustuksia on ihana suunnitella.

  VastaaPoista
 5. Sinäpä Anne olet sinnikäs, kun ystävänpäivään asti olet tipattomalla! Saa nähdä löytyykö Ikeasta mitään....

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se on minulle tärkeä :)