Sisällön tarjoaa Blogger.

Leppoisaa lauantaita :)

Tämä lauantai on lähtenyt mukavasti käyntiin. Aamusta kävin mieheni ja 10-vuotiaan poikani kanssa juoksemassa. Sen jälkeen ihan peruskotijuttuja. Tänään oli ihan pakko tehdä ensimmäiset laskiaispullat :) Ihan perus Pirkkapakastepullista tein. Iltapäivällä olisi tarkoitus lähteä katsomaan nuorimman poikani futispelejä. Ihan leppoisa lauantai ollut :) Tällaisista lauantaista tykkään!


 Reserved nahkahousut / Vila paita / Pieces rannekoru / kaulakoru Guess  Laskiaispullia, nam

Nyt täytyy alkaa suunnittelmaan vanhimman poikani luokkaretken majoitusta Tukholmassa. Sinäpä pulma...Pitää olla lähellä keskustaa ja edullinen :) Omenahotelli? Tuumasta toimeen....

Mukavaa ja leppoisaa lauantaita kaikille!

Jaana


10 kommenttia

 1. Siis voi mieletön, miten kaunis sinä olet! Oletko koskaan ajatellut, että sinusta tulisi upea fiftari-malli! Minä tykkään hirmuisesti 60-luvusta ja siitä tyylistä, sinä olisit kuin tehty 50-60-luvulle! :)
  Minä en tykkää koskaan olla valokuvissa, kun en muka osaa olla ja näytän aina jotenkin pököltä... ainakin omasta mielestä. :D

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos...Tässähän ihan häkeltyy :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanaa huulipunaa ja tuo pusero on huippu, juuri tuontyylisistä tykkään ja itseltänikin löytyy. Olen kyllä samaa mieltä Annen kanssa, osaat olla kuvissa luonnollisesti. Itse näytän kuvissa aina aivan karsealta.
  Ihanaa viikonloppua

  VastaaPoista
 4. Nanni, Höpö höpö..Itsestä se aina tuntuu, että näyttää jotenkin hassulta, kun sitä on niin kriittinen itsensä kanssa. En oo kyllä läheskään aina tyytyväine kuviini... Huulipunaa olen opetellut käyttämään, mutta useimmin käytän huulikiiltoa :) Ihanaa sunnuntaita sinnekin!

  VastaaPoista
 5. Näinhän se voi olla. No katsotaanpa asiaa taas tänään kun lähden viettämään leffailtaa ystävien kanssa, saadaanko minusta aikaiseksi yhtään julkaisukelpoista kuvaa. Minunkin pitäisi opetella huulipunan käyttö mutta ensin pitäisi ostaa se huulipuna eikä vain haaveilla siitä. Olen jopa jo rohkaistunut käyttämään värittömän huulikiilteen lisäksi tummaakin kiillettä.

  VastaaPoista
 6. No varppina tulee hyviä kuvia! Kaunis malli, niin miksipä sinusta ei tulisi hyviä kuvia! Minäpä jään odottelemaan niitä:) Mukavaa elokuvailtaa!

  VastaaPoista
 7. Todella tyylikäs ja hyvin istuva asu! Nahkahousut eivät todellakaan kaikille sovi, mutta sinulle ne ovat kuin tehdyt.
  T: miespuolinen lukija :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kiitos vierailustasi! Tervetuloa uudelleen :)

   Poista
 8. Pekka paukku täs vaan Jaana hei olet kaunis noitten ensimmäisten nahkahousujen kans ja paita sopii vaan sul olen itte kans nahkavaate ompelija olet vaan kaunis ihminen oli sul Jaana nahkahousut nahkahame nahkamekko nahka tullut takas arki ja työ pukeutumiseen sun on helppo olla hyvän näkönen kun olet noin kaunis nainen hyvät joulut sul Jaana ja onnellista vuotta vaan Tpekka paukku pusut poskelle kiitos Jaana olet rohkea nainen kiitos hei

  VastaaPoista
 9. Pekka paukku täs Jaana hei olet kaunis nainen nois nahkahousuis villa paita sopii aina nahan kans olet rohkea nainen rohkea ja kaunis terveisiä pojal pusut poskelle ja sul Jaana olet vaan niin kaunis ihminen ja rohkee nainen kiitos hyvät ja onnelliset joulut ja vuodet ilo seurata kaunista ihmistä rohkeeta naista nahka tullut takas arki työ pukeutumiseen jatka kaunista rohkeaa tyyliä nahkahousut tai nahkahame jopa nahkamekko kiitos Jaana hei

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se on minulle tärkeä :)