Sisällön tarjoaa Blogger.

Kurkistus keittiön verhon taakse

Vilautan kuvisssa hiukan meidän ruokailutilaamme. Kuva on otettu eilen aamuna, kun oli vielä hiukan hämärää. Viime viikolla sain Jotexin paketin postista ja oli aika tyytyväinen ostoksiin, paitsi verhoihin, jotka tilasin. Menin viime tingassa tilatessa vaihtamaan ne toisiin verhoihin, joihin en ollut sitten kumminkaan tyytyväinen, vaan vaihdoin verhot niihin verhoihin, jotka alunperin valitsin... Tää on tätä, kun ei osaa päättää :D Tässä keittiön pöydällä näkyy ihana valkoinen kynttilälyhty, joka on hiukan keväisempi kuin muut kotonamme olevat lyhdyt. Niin, kaitaliinahan on myös Jotexin tilauksesta. Rakastan kaitaliinoja, ei voi mitään :) Keittiön pöydän ja tuolit haluaisin saada uudet. Meidän keittiön pöytä on reilut pari metrinen ja jatkettavissa ainakin sen 2,5 metriin asti. Keittiön tuolejakin tähän ryhmään kuuluu kahdeksan kappaletta. Uudet sellaiset isot pöytäryhmät ovat kalliita, joka syynä, ettei uusia keittiöryhmiä voi ihan nopealla aikataululla ostaa... Haaveilen silti :) Olohuonetta esittelen teille, kun saan uudet verhot ikkunaan...Olen saanut olohuoneeseen uuden pöydän, kattolampun ja vähän muutakin :)


Rakastan myös tulppaaneja! Minulla sattuu olemaan synttärit vielä helmikuussa, joten saan varmaan joka synttäripäivänä tulppaanikimpun. Leikkokukat kyllä piristää sisustuksen ilmettä ja mieltäkin :)  Tahdon ojentaa teille kaikille blogissani vieraileville kimpullisen tulppaaneja <3


Jaana

2 kommenttia

  1. Tulppanit on ihania ja niitä on tullutkin ostettua. Kiitos kimpusta :)

    VastaaPoista
  2. Viikonlopuksi pitäisi saada heti pari kimmpua, että voisa laittaa isompaan maljakkoon. Yksi kimppu näyttää niin mitättömältä isossa maljakossa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se on minulle tärkeä :)