Sisällön tarjoaa Blogger.

Hajuvesikokoelmani...

Rakastan hajuvesiä :)
Hajuvesien määrästä voitte kait myös päätellä sen...
Tässä alla ovat hajuveteni, tosin pari pulloa puuttuu kuvasta...
Uusimpia hajuvesia minulla on Giorgio Armanin Si ja Bossin Nuit. 
Niitä olen käyttänytkin nykyään usein.
Omassa työssäni en voi kovin paljoa hajuvettä "läträtä", koska olen asiakastyössä.
Mac Jacbsilta minulta on kaksi hajuvettä, jotka ovat vasemmalla.
Näissä hajuvesissähän on aika hauskat erikoiset korkit.
Takana vihertävä pullo on Elisabeth Ardenin tuoksu nimeltä 
Green Tea, Honeysuckle, ihana kesätuoksu.
Takana on Escadan Incredible me hajuvesi,
 joka on kiva makeahko tuoksu, seassa vaniljaa.
Oikeassa reunassa on Cleanin Skin tuoksu, joka on raikas puhtaan tuoksu.
Tämä käy arkihajuvetenä, ainakin hoitotyössä hyvin, koska tuoksu on mieto.
Edessä musta pullo on Bossin Nuit tuoksu, joka on klassinen ja viehättävä sekoitus naisellista kukkaisuutta yhdistettynä helmeileviin elementteihin. Tämä kuvaus lainattu Sokoksen nettisivuilta...
Kuvassa edessä myös Giorgio Armanin Si, joka on intensiivinen tuoksu, 
joka rakentuu mustaherukan ympärille. 
Vanilja antaa tuoksulle pehmeyttä ja syvyyttä ja castoreum tuo siihen aistillisuutta. 
Tämä kuvaus on lainattu Trendin nettisivuilta.Miten teillä muilla, mitä lempituoksuja teillä on?


Jaana


EDIT. Castoreum on majavien anaalirauhasista saatava lääkeaineena käytettävä erite :) Piti selvittää asia, koska jäi vaivaamaan...
13 kommenttia

 1. Jos rakastat hajuvesiä/tuoksuja sinun ehdottomasti kannattee kokeilla LR health & beauty systemsin tuoksuja. http://www.emagcloud.com/lr/FI_fi_LRCB_0114/index.html#/1/
  Kyseessä todella ihania ja laadukkaita tuoksuja joissa tuoksu pysyy samana koko päivän/illan. Itse en enää muita tuoksuja itselleni huoli vaan olen siirtynyt tämän firman tuoksuihin ihan kokonaan. Ainoa "huono" puoli hommassa on se, että niitä saa tilattua ainoastaan jälleenmyyjien kautta, eli nyt sinun pitäisi vain jostain löytää jm ja tuoksutella häneltä näytteitä, aivan varmasti rakastuisit. Nimimerkillä koukkuun jäänyt.

  VastaaPoista
 2. Nanni, oispa kiva tuoksutella niitä tuoksuja. Kävin kurkkaan linkin taakse ja minulle ovat ihan outoja. Pitänee pitää silmät auki, jos sattuu kohdalle jossain :)

  VastaaPoista
 3. Uskoisin tosiaa, että tykkäisit todellakin noista tuoksuista, itselläni on kaksi ja kolmas haaveena. LR on jo pian 30vuotta vanha yritys mutta hitaasti tulee Suomalaisten tietoisuuteen vaikka on se täällä suomessakin pitkään jo ollut. Jm on varmasti joka kaupungissa, toivottavasti löydät omasta kaupungista myyjän. Tuon yrityksen lähes kaikki muutkin kosmetiikat on aivan ihania, meikkeihin olen aivan rakastunut sekä aloe vera sarja on meidän perheen pelastaja. Siihen loppui taistelu lastenatooppisen ihon kanssa sekä jatkuva kortisonin käyttö. Kosmetiikkahan siis vain on niin ihanaa yleensäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nanni, kiitos paljon infosta! Enköhän minä jostain löydä edustajan :) Voisi tutustua muihinkin tuotteisiin...

   Poista
 4. Tuoksufiilis vaihtelee vähän viikon aikana. Tykkään melko kevyistä tuoksuista, kuten Guccin Envy ja Versace. Chanel no 19 on uusin tulokas :)

  VastaaPoista
 5. Tuota Envy tuoksua en ole tainnut tuoksutellakaan ja Versacea olen katsellut myös. Chanelia en ole kokeillut :) Joo, tuoksufiilis vaihtelee. Viikonloppuna tulee valittua hiukan voimakkaampi, kun töissä ei pysty kovasti tuoksumaan...

  VastaaPoista
 6. Kaapissani on iso kokoelma tuoksuja. En ole nainen, joka olisi löytänyt yhden ja ainoan "signature"-tuoksun, vaan vaihdan päivittäin fiiliksen mukaan. DKNY on ainainen suosikki, samoin kirpeän makea YSL:n Baby Doll. Ihoni taitaa olla hapan, sillä monet voimakkaammat tuoksut, jotka ovat muiden ihoilla ihania, muuttuvat omalla ihollani tunkkaisiksi..

  VastaaPoista
 7. Moikka! Hajuvedet on niin ihania :) Itsekkin niitä tykkään käyttää ja tietty nyt lotrata nyt ei voi, kun hoitotyötä tekee mutta tilaisuuden tullen käytänja ihana käyttää laadukasta tavaraa. Itselläni on kanssa kaapissa yhtä jos toista, makeutta niistä täytyy löytyä :) Olen juuri aloittanut LR tuotteiden jälleenmyyjänä Oulussa, ja yhdyn Nannin kertomaan, kuinka ovat laadukkaita tuotteita. Olen myös löytänyt sieltä suokkarin, tai oikeastaan parikin ;) Tuoksuja kun ei ole koskaan liikaa. Myös muut tuotteet ovat kokeilemisen arvoisia. Mistäpäin olet Jaana? :)

  VastaaPoista
 8. Täältä Oulusta minäkin...Voitko laittaa tähän vaikka yht.tietosi, että voin olla yhteydessä jossain vaiheessa, kun raskin kokeilla jotain tuotteita. Nyt jouluna meni niin paljon rahaa reissuihin sun muuhun, että ei raski kerta kaikkiaan ostaa mitään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kaisa.breilin@gmail.com :) Joo jouluna on kyllä rahanmenoa :D joka vuosi sama homma ;) mukavaa viikonloppua :)

   Poista
 9. DNKY hajuvettä en ole kait myöskään kokeillut. Pitääpä nuuhkaista, kun käväisee Stokkalla :)Olen myös huomannut, että jotkut tuoksut muuttuvat pistäviksi iholla. Siksi minusta on tullut varovaisempi hajuvesien ostossa. Haluan ensin kokeilla etukäteen tuoksua iholle ja sen jälkeen ostaa, jos tuoksu pysyy miellyttävänä :)
  Nyt suosikkina ollut lahjaksi saamani Bossin Nuit ja Armanin Si. Si on vaan voimakkaampi tuoksu, joten olen jättänyt sen viikonlopun tuoksuksi :) Babydoll on kiva tuoksu, jos oikein muistan :)

  VastaaPoista
 10. Tykkään Calvin Kleinin tuoksuista sekä Balmainin Ivoiresta ja YSL:n Rive Gauchesta.

  VastaaPoista
 11. Mulla on Calvilta kokemusta vain miesten tuoksuista ja YSL tuoksut on testaamatta :) Kiitos vinkeistä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se on minulle tärkeä :)