Sisällön tarjoaa Blogger.

Fit-lehti

Pari päivää on kulunut taas todella nopeaan. Sunnuntaina olimme nuorimman lapsemme futis-pelireissulla Kemissä. Samalla reissulla käväisimme pikaisesti myös Ikeassa. Ikealta löysin olohuoneen pöydän, kattolampun ja jotain muutakin. Laittelen kuvia, kun saan vielä uudet verhot ikkunaan. Eilinen ilta meni taas lasten harrastus kuskauksissa. Olimme kotona vasta melko myöhään illalla. Illalla kävisin pikaisesti vain kurkkaamassa netissä. 

Tänään, aah ihana vapaa ilta. Harmi, kun en itse pääse liikkumaan, kun mies on illan ja yön töissä. No loppuviikko meneekin liikunnan merkeissä, jos meinaa pysyä "ruodussa".  Tänään tulikin sopivasti kotiin Fit-lehti, joita taidan selailla illan päälle. Fit-lehti on ihan ok lehti ja käsittelee monenlaista asiaa ja suurimmaksi hyvinvointiin ja liikuntaan liittyen. Tein syksyllä määräaikaisen tilauksen ja tilauksen pitäsikin päättyä aika pian. Aikansa kutakin :) Olisipa ihana saada kotiin välillä ihan perus naistenlehti, kuten Anna. Sisustuslehtiäkin on kiva katsoa. Mitäs lehtiä teille tulee? Mitä voitte suositella?Mukavaa tiistain jatkoa kaikille!

Jaana


4 kommenttia

 1. Meidänkin tuttavaperhe oli su Kemissä pelireissulla, liekö samassa paikkaa teidän kanssa :)
  Itse olen pähkäillyt samaa asiaa, että minkä lehden tilaisi itselle luettavaksi. Meidän Perhe tarjosi hyvää pakettia viimeviikolla jota jäin miettimään. Se lehti on tullut minulle monta kertaa aikaisemminkin ja tykkään siitä tosi tosi paljon. Käsittelee monen ikäisten lasten arkea/kasvatusta jne, hattastuksia, parisuhteita ja vaikka mitä maan ja taivaan väliltä. En kuitenkaan vielä sitä tilannut kun sieltä tarjottiin kylkiäsi lahjoja ja olen erittäin paljon vastaan sitä romua mitä noi lehdet kylkiäisinä tarjoaa. Tuntuu, että kaapit tursuaa muutenkin turhasta romusta. Lehtimyyjä ei voinut myydä lehteä minulle ilman lahjoja, kauppoja ei sitten tullut.
  Arvaas minkä hyvän "työn" minä tänään tein? Soitin itselleni kirppis pöytä ajan ja nyt odottelen kuukauden päivän jonossa. Kivasti saa siivottua kaappeja ja jos saisi hieman matkarahaa Helsinkiin.

  VastaaPoista
 2. Meidän perhe on kiva lehti! Mulle tulee lehti töihin, jossa voin lukea sen :) Oot kyllä reipas, kun jaksat kirppispöydän varata ja eikä se varaus, vaan kaikki roudaus ja hinnoittelu sun muu homma. Lopussa tietty kiitos seisoo, kun saa ehkäpä kivan rahasumman myydyistä tuotteista :) Matkarahaakaan ei ole koskaan liikaa ;) Varsinkaan näin kevään kynnyksellä :)

  VastaaPoista
 3. Voi,Ikeassa olisi kiva päästä käydään. Meillä on kaikkiin Ikeoihin yli 200km matka..
  Minä vaihtelen aina vähän lehtiä,nyt tulee useampi mitä en yleensä harrasta. Tarjouksia kuitenkin,Kuntoplus,Mikähän se yksi onkaan..talo ja koti,oisikohan..:-) Ja terassilehden tilasin nyt,jos niistä saisi ideoita terasseihin ja pihasuunnitteluun.

  VastaaPoista
 4. Anne, sisustus- ja pihalehdet olis kivoja :) Pitänee miettiä asiaa :) Mukavaa keskiviikkoa sulle!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se on minulle tärkeä :)