Sisällön tarjoaa Blogger.

Päiväpeitteen päivitys makkariin

Moikka! Niin se aika vaan kuluu...Kohta kaksi viikkoa mennyt edellisestä kirjoituksesta. Päivät vaan soljuu viikosta toiseen, arjen asioissa... Arkinen rytmi ja reitti on suurinpiirtein tämä: koti- työ - kuntosali - koti - kauppa- jalkapallohalli - koti :D Järjestys voi tosin hiukan vaihdella tai joku voi jäädä pois listasta :D Viikonloppuna sentäs on vähän eri rytmit, onneksi. Tänä viikonloppuna suunnitelmissa ainakin on tavata rakas ystävä Heli. Vietämme lauantai-iltaa yhdessä ja aiomme piipahtaa ihan yöelämässäkin pitkästä aikaan. Ihan parasta terapiaa tulossa siis <3

No itse asiaan eli päiväpeitteeseen...

Pitkään etsin makuuhuoneeseemme sopivaa muhkeaa valkoista päiväpeittoa. Sellaista ei millään löytynyt, joten ajattelin kokeilla tavallista peittoa päiväpeitteen tilalle. Ostin peiton Ellokselta. Voin sanoa, että kannatti tilata ja testata tätä mahdollisuutta, koska tämähän sopii päiväpeitteeksi kuin nenä päähän :) Koko on aika just, mutta riittänee juuri ja juuri sängyn päälle. Eiköhän tämä peite mene meillä nyt jonkin aikaa.

Alla pari kuvaa makkarista, jopa hiukan utuisia kuvia :D
Ihanaa alkavaa viikonloppua teille sinne ruudun toiselle puolelle <3

10 kommenttia

 1. Ihanan levollisen oloinen makkari :) Päiväpeiton hankinta on muuten yllättävän hankalaa kun kauppojen valikoimat on sanalla sanoen surkeat, ainakin jos hakee 180 cm levyiseen sänkyyn. Minäkin etsin tovin meille päiväpeittoa ja loppujen lopuksi tilasin kans Ellokselta, ei ole kuitenkaan sama kuin teidän vaikka onkin valkoinen ja tikattu :D

  VastaaPoista
 2. Oii miten kaunis makkari😍 Ihanat värit❤️

  VastaaPoista
 3. Ihana päiväpeitto! <3
  Tykkään kanssa muhkeista päiväpeitoista.
  Kaunis harmoninen makkari teillä. <3
  Ihanaa viikonloppua sinullekkin Jaana!

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtava päiväpeite, itsekin olen etsiskellyt uutta päiväpeitettä, kun entinen niin luttana ja vanha. Kiitti vinkistä Jaana. menekin nyt tutkailemaan tilannetta Elloksen sivuille.

  Ihanaa viikonloppua sinne sinulle <3

  VastaaPoista
 5. Ihanan muhkea peiväpeitto! Meillä saman ostos edessä.
  Ihanaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
 6. Hyvinhän tuo peitto sopii päiväpeitoksi, hyvä löytö. Kaunis ja rauhallinen makuuhuone!

  VastaaPoista
 7. Niin täälläkin päivät menevät nopsaan.
  Ihana toi peitto ja kaunis toi ruusutyyny.

  VastaaPoista
 8. Aivan upea. Päiväpeitteen metsästys on usein operaatio. Viimeisintä päiväpeittoa etsiskelin kissojen ja koirien kanssa, kun mikään ei tuntunut miellyttävän silmää. No sitten se putkahti eteen Tallinnan Zara Homessa. Sieltä sitä sitten raahattiin :) Tämänkin päiväpeiton kelpuuttaisin heti meille. Kaunis on!

  VastaaPoista
 9. Kauniin valkoinen päiväpeite ♥

  VastaaPoista
 10. Ihana seesteinen sisustus. Ja nuo tyynyjen värit superihanat.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se on minulle tärkeä :)