Sisällön tarjoaa Blogger.

Taito Shop Maakarin ja Lovi tehtaanmyymälän avajaiset

Hei! Toissa viikolla sai meidän POP-blogien porukka kutsun Taito shop Maakarin ja Lovin avajaisiin.  Lovin tehtaanmyymälähän toimi aiemmin Jäälissä. Nyt Lovikin sijaitsee siis ihan kaupungin ytimessä ja luulen, että ihmiset löytävät nyt tänne helpommin.
 Taitopuoti sijaitsee vanhassa tunnelmalisessa puurakennuksessa Oulun rautatieaseman viereisessä talossa, Rautatienkadulla. Maakari on osa koko maan laajuista Taito Shop -ketjua. Ketjun periaatteiden mukaan noin puolet tuotteista tulee myymälän omalta alueelta. Tuotteet ovat korkealaatuista suomalista käsityötä ja designia.
Lovin tuotteet ovat puisia hahmoja, joka valmistaa Anne Pason suunnittelemia ja patentoimia, koottavia vanerista tehtyjä hahmoja. Lovin tuotteita valmistetaan 100% Suomessa. Tuotteet kootaan itse ja minäkin pääsin kokeilemaan kokoamista. Kokosin itselle pienen sievän muumi hahmon. Mukaan sain kaksi suloista hahmoa, joista instagrammissa oli kuvakin.Lovin lisäksi tiloissa toimivat Lapuan kankurit. Taitopuodissa onkin Oulun suurin Lapuan kankureiden valikoima. Ihastelin heidän tuotteitaan kovasti. Olin yllättynyt, että heillä on noin laaja tuotevalikoima pyyhkeestä asusteisiin.
Oululainen yritys Venka Vinka valmistaa upeita kierratysmateriaalista valmistettuja koruja esim. pyörän kumista valmistettuja korvakoruja. Venka Vinka on valmistanut esimerkiksi Qstock Nostalgia-korusarjan. Näissä koruissa on käytetty materiaaleina vanhoja Qstock-materiaaleja, kuten mainoskankaita, rannekenauhoja ja festaripasseja.  Monta kiinnostavaa tuotetta löysin tuotteiden joukosta.
Hyvin monelle tutu Yo Zen Design tuotteita löytyy myös myymälästä. Yo Zen tuotteet suunnittelee kaksi oululaista Kate Hulkkonen ja Paula Kouri, joten oululaista käden jälkeä näissäkin tuotteissa. Yo Zenin korut ovat varmaan tuttuja hyvin monelle. Yo Zenille onkin jälleen ilmestynyt uusi korusarja, kannattaa kurkata heidän nettisivujaan! Yksi on minullakin kotona testauksessa :)
Nelituulian suklaat ovat myöskin myynnissä täällä. Saimme maistellakin suklaita paikan päällä ja oi ja voi, kun ne maistuvat hyvilltä! Pieni rasia minulla on kotona odottamassa näitä herkkuja!
Nikama Design Oy:n tuotteetkin oli rantautunut myymälään. Voi kuinka ihania tuotteita heillä on! Ihstelin niitä kovasti. Upea Nikaman vesikannu oli nähty linnan juhlissakin presidenttiparin käytössä.  Itsekin jäin haaveilemaan tuollaisesta...
Kaikkea ihanaa ja pientä myynnissä mm. Oulu-tervasaippuaa :)
 
Myymälän yhteydessä toimii myös viehättävä Kahvila Hanna. Sinne on mukava istahtaa ostosreissun jälkeen vaikka kahville!
 Kiitos vielä vierailusta koko Taitopuodin porukalle sekä ihanille blogikamuille! 

Aion piipahtaa kyllä uudelleenkin putiikissa :)

16 kommenttia

 1. Näyttää kivalta paikalta! Tuolla voisikin piipahtaa, kun seuraavan kerran Oulussa käyn ;)
  Mukavaa viikkoa<3

  VastaaPoista
 2. OI, miten ihastuttava myymälä ja kahvila. Ja, useampi tuttu suomalainen tuote löytyi myymälästä. Hienoa että tällaisia liikkeitä on, pääsevät uudet/pienemmät tuottajatkin myymään tuotteitaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ihana oli! Juu, pikkuiset yrittäjät pääsevät nyt esille ❤️

   Poista
 3. Onpa ihanan näköinen paikka. Harmittaa niin vietävästi etten sit jaksanutkaan lähteä. Viikot on olleet niin super raskaat että mitään ylimäärästä ei tällä hetkellä vain jaksa vaikka kuinka haluaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ens kerralla sitten! Ei sitä aina jaksa kaikkeen osallistua! Hyvää pääsiäistä 🐥 ❤️

   Poista
 4. Vautsi, ompas mukavan ja ihanan näköistä <3 Kivaa viikkoa Sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Tuolla silmä lepää! Hyvää pääsiäistä 🐥 ❤️

   Poista
 5. Noita Venkavinkan koruja olenkin nähnyt, kivoja. Ja nuo puiset hahmot, aivan ihastuttava idea ♥ Mukavaa tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Venka vinkalla on kyllä nättejä koruja! Hyvää pääsiäistä 🐥❤️

   Poista
 6. Mukavia juttuja vaikka kuinka. Minulle tuo on hieman liian kaukana, mutta pitääpä vinkata ystävälle, joka opiskelee siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Oulu on aika kaukana Helsingin suunnalta katsottuna 😄 Hyvää pääsiäistä 🐥❤️

   Poista
 7. Voi miten kivan oloinen paikka! Tuolla on varmasti vaikka mitä ihanaa nähtävää♥ Kiva paikka käydä kahvilla ja pienillä ostoksilla:) Mukavaa pääsiäisviikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kaikkea ihanaa! Mukavaa pääsiäistä 🐥❤️

   Poista
 8. Onpa hurjasti kaikkea kivaa ja ihanaa katseltavaa. Tosi kiva paikkakin vielä. Ihanaa pääsiäistä Jaana <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se on minulle tärkeä :)