Sisällön tarjoaa Blogger.

Viikonloppu monenlaisissa tunnelmissa

Hei! Taisi kymmenen päivää taas hurahtaa ihan tuosta vain blogipimennossa...

Viikonloppu kului minun osalta monenlaisissa tunnelmissa. Perjantaina olimme esikoisen sotilasvalatilaisuudessa Rovaniemellä. Oli liikuttava ja hieno hetki.  Pääsimme kättelemään jopa ihan everstiäkin. Sotilaskodin munkkikahvit maistui taas niin hyvälle. Tärkeintä reissussa toki oli nähdä rakasta poikaa... Haaparannan kautta ajelimme poika mukana sitten kotiin.

Perjantaina illalla kuulin yhden ikävän asian, josta pahoitin kovasti mieleni ja unikin karkasi yöllä melkein kokonaan... Asia ei täysin minua koskenut, mutta lähimmäistä kyllä. Sitä niin haluaisi auttaa ja kantaa toisen taakkaa, mutta silti voi vain tukea toista vaikeana hetkenä... Tiedän kumminkin, että asiassa loppujen lopuksi on jotain hyvääkin, joka on tärkeä asia...

Tänä päivänä ihana asia on, että aurinko paistaa :)

Millaisissa tunnelmissa siellä ollaan? 
13 kommenttia

 1. Ei kannata liikaa murehtia,jos yöunikin menee.Aina on välillä murhetta,mutta toivottavasti ystävän asiat kääntyvät parhain päin!Leppoisaa sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei..niin mutta minkä sitä luonteelleen voi. Nyt tilanne näyttää jo paremmlta :) Kivaa viikkoa <3

   Poista
 2. Toivottavasti kaikki kääntyy lopulta parhain päin <3

  Ensi vuonna meidän poikakin on tuolla, nyt jo jänskättää, varmasti myös liikuttava tilaisuus, mie itkupilli sitten itken tuolla, täytyy varata kyllä nessuja mukaan :)

  Ihana aurinko paistelee täällä meilläkin, se piristää kovasti!
  Leppoisaa sunnuntaita sulle ihana Jaana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on jo kääntynyt, onneksi! On se armeijaan lähtö jännä paikka pojalle. Äitiäkin jännittää :) Ihanaa loppuviikkoa Sari <3

   Poista
 3. Mekin eilen piipahdettiin Haaparannassa, pikavisiitti Ikeassa ja noh, parissa muussa paikassa. ;) Tänään rentoilua kotosalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei törmätty Hapiksessa :) Paitse me käytiin vain 30min reissu. Mukavaa viikkoa <3

   Poista
 4. Toivottavasti lähimmäisesi tilanne ratkeaa pian. Helmilija ja aurinko tuovat niin keväisen fiiliksen kotiin. Ihania kuvia. Vuoden kuluttua meidän kuopuskin menee kutsuntoihin. Vai onko peräti jo tänä vuonna, kun hän täyttää kesällä 18-vuotta? No se jää nähtäväksi :)
  Ihanaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TIlanne onneksi jo parempi :) Helmililjat ovat niin kevään merkki :) Taitaa mennä teilläkin ens vuonna, kuten minun toinenkin poikani, joka on kesällä 18v. Ihanaa viikkoa Kati <3

   Poista
  2. Meille tuli kirje Puolustusvoimilta muutama päivää sitten. Aika sattuma :D

   Poista
  3. Eikä 😀 Kohta tulee meillekin sitten kirje 👍😊

   Poista
 5. Ihanat kuvat❤ Nuo valat on niin liikuttavia tilaisuuksia! Leppoisaa armeija aikaa pojalle! Meillä poika aloitti viime heinäkuussa armeijansa ja kesällä sitten pääsee pois. Elämässä ei koskaan tiedä mitä tapahtuu, tsemppiä kovasti läheisellesi ja sinulle❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella liikuttavia <3 Teilläkin poika siis armeijassa :) Mukavaa viikkoa <3

   Poista
 6. Äidille ja isälle nuo sotilasvalatilaisuudet ovat koskettavia hetkiä. Ja muutenkin hienoja tilaisuuksia.
  Ikävät uutiset monesti vaikeuttavat nukkumista, ajatukset pyörivät niissä. Toivottavasti ystävän asiat kääntyvät parhain päin.
  Sinulle toivotan aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se on minulle tärkeä :)