Sisällön tarjoaa Blogger.

Bloggaajat tunnelmallisessa Lifestylenordicissa

Viime viikolla me Oulun suunnalla asuvat bloggaajat saimme tilaisuuden päästä tutustumaan oululaiseen sisustusliike Lifestylenordiciin. Kyseinen liike on juuri muuttanut aivan Oulun keskustan ytimeen lähelle Valkean kauppakeskusta, osoitteeseen Isokatu 37. Liike on aiemmin toiminut Oulun torin rannassa.

Olipa mukava päästä tutustumaan tunnelmallisiin ja niin viehättäviin tiloihin.
Illan aikana pääsimme myös herkuttelemaan herkullista kakkua ja muuta makeaa.
Lifestylenordicissa myydään usean eri merkin tuotteita mm. House Doctor, Menu, Nicolas Vahe, Cooee Design, Skandinavisk, Tine K Home ja Yo Zen ym. Myymälässä myydään tietty sisustustuotteita, mutta myös muutakin mm. koruja.
Suosittelen kaikkia oululaisia ja täällä vierailevia pistäytymään ihanassa ja niin tunnelmallisessa liikkeessä. Jos paikalle ei pääse, niin nettikauppakin toimii hyvin. Enkä minäkään illasta tyhjin käsin lähtenyt... Muutama ihana ostos oli ihan pakko tehdä. Niistä kerron varmaan vähän myöhemmin.

 Kiitos ja kumarrus vielä mukavasta  vierailusta <3

Jaana


11 kommenttia

 1. Voi miten kivoja tuollaiset:) Kuvat on upeita ja paikka näyttää tosi kivalta! Miten paljon kaikkea ihasteltavaa♥ Mukavaa alkanutta viikkoa♥

  VastaaPoista
 2. Mukava oli nähdä pitkästä aikaa ❤

  VastaaPoista
 3. Kivannäköinen putiikki, josta tuskin ihan tyhjin käsin tosiaan tulee lähdettyä kotiin :). Ja Oulusta mulla on muutenkin positiivinen mielikuva. Asuntovaunuiltiin siellä usein kesäisin, kun pojat oli pieniä. Tuntui, että Oulussa paistaa aina aurinko ja ihmiset on aina hyvällä tuulella. Kyllä sellaisessa kaupungissa viihtyis :)

  VastaaPoista
 4. Aika ihania tuotteita siellä. Aloin tässä itse muistelemaan, että milloin olen käynyt Oulussa. Veikkaisin, että siitä taitaa olla jo 17 vuotta :)

  VastaaPoista
 5. Kivan näköinen paikka <3 Tuolta varmasti löytyy vaikka ja mitä, mitä on ihan pakko saada :)

  VastaaPoista
 6. Oih kuinka ihanan näköinen paikka. Jos tulen Ouluun sukulaisiin, niin tiedän minne poiketa. Ihanaa viikkoa Jaana <3

  VastaaPoista
 7. Ihana kauppa!
  Tuolla olisi kiva joskus päästä käymään.
  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 8. Ihanaa kun pääsimme tuonne, tuhannet kiitokset sinulle ihana Jaana <3

  VastaaPoista
 9. Tyylikäs liike täynnä kaikkea kivaa kotiin. Siellä suunnalla asuville varmasti hyvä paikka löytää sisustusjuttuja kotiin. Pitänee käydä, jos sinne päin jossain vaiheessa matkaan :) Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
 10. Kiitos kommenteista 💖 Anteeksi, kun vastaaminen niihin on jäänyt 🌹

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se on minulle tärkeä :)