Sisällön tarjoaa Blogger.

Pieleen meni, vai menikö?

Heipä hei taas pitkästä aikaan!
Sain Oulun kaupungin teatterilta kutsun tulla katsomaan näytelmää "Pieleen meni". Nolona täytyy myöntää, että en ole piiitkäään aikaa ollut teatterissa, vaikka mielessä asia on ollutkin monta kertaa...  Nytpä tuli siis oiva tilaisuus päästä teatteriin ihan kutsuttuna! Mukaan sai tulla vieläpä avec, joten mieheni pääsi mukaani teatteriin.
Pieleen meni näytelmä kertoo innokkaasta teatteriryhmästä, joka on löytänyt voimavaroilleen sopivan näytelmän, Murha Havershamin kartanossa.  Alkuperäisteos The Play That Goes Wrong on Mischief Theatre Companyn komedia, josta tuli huippupalkintoja saanut hitti Lontoossa. 
Pieleen meni (The Play That Goes Wrong) sai alkunsa englantilaisten näyttelijäopiskelijoiden lontoolaiseen pubiin tekemästä hupikomediasta vuonna 2012. Pieleen meni on näytelmä näytelmässä, jossa pääsemme seuraamaan mysteeriä Murha Havershamin kartanossa.
Enempää en ala tässä näytelmästä kertomaan, mutta oululaisille ja Oulussa päin liikkuville voin suositella näytelmää. Komediasta tuli hyvä ja virkistynyt mieli. Näytelmää katsoessa sai nauraa kyllä vatsa kippurassa, mutta paria tuntia enempää en olisi jaksanut kohellusta, jota oli yllin kyllin komediassa. Näin harvoin teatterissa kävijälle, esitys oli helppoa ja hauskaa katseltavaa. Tämä oli kyllä hiihtoloman loppuhuipennus. Mieheni kanssa aloimme jo suunnitella seuraava teatterireissua...
Näytelmää katsomassa oli myös pari muuta bloggaajakaveria, Nanni ja Sandy. Olipa ihana nähdä teitä <3 Ehdimme tyttöjen kanssa vaihtaa kuulumisia ennen näytelmää ja väliajalla.
Kiitos vielä Oulun kaupungin teatterille kutsusta, oli ilo käydä!
 Kuva on lainattu Oulun kaupungin teatterin sivuilta, koska näytelmäähän ei saanut luonnollisesti kuvata... 
Tuleeko teillä käytyä teatterissa? Onko muita, joilla edellisestä teatterireissusta on kulunut jo pidemmän aikaa? Millaista kulttuuria harrastatte, jos kulttuuria yleensä harrastatte?
Jaana

10 kommenttia

  1. Teatterissa tulee käytyä harvoin, mutta se kokemus on aina upea ja tulee mieleen, että pitäisi käydä useamminkin. Kesällä tulee myös käytyä kesäteattereissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Samoissa mietteistä... Kesä teatteriin ois kiva päästä myös 😊

      Poista
  2. Oli kyllä kiva nähdä teitä, liian harvoin näkee ihania blogisiskoja.
    Me ei tykätty miehen kanssa tuosta oikeastaan ollenkaan mutta kyllähän tuota nyt katsoi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sano muuta! Olihan se vähän sekava, mutta ihan kiva. En ois oopperaa ainakaan jaksanut kattoa ..

      Poista
  3. Liian harvoin sitä tulee teatterissa käytyä. Nyt kun menisi mukava kappale teatterilla, ei tunnu aikataulu sopivan näytöksiin. Vuorotyöläinen kun on tuo seuralainen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Juu, aikataulut on se juttu, joka on yleensä se hankalin juttu! Mukavaa päivää ❤

      Poista
  4. Pitäis kyllä aktivoitua teatterissa käynnin saralla. Edellisestä kerrasta on kyllä jo vuosia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama homma! Jospa sitä nyt sais potkua,kun on kerran tullut pitkästä aikaan käytyä teatterissa. Kivaa päivää ❤

      Poista
  5. Mulla on vahva teatteritausta perheen puolelta. Vuodessa tulee pari kertaa käytyä teatterissa. Kesällä erityisesti kesäteattereissa :) Kivan kuuloinen esitys, minkä kävit katsomassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sullahan se on sitten ihan perintönä tullut! Kesäteatteri ois upee juttu. Pitää ensimmäisen kesänä oikeasti päästä kesäteatteriin. Kivaa päivää ❤

      Poista

Kiitos kommentistasi, se on minulle tärkeä :)