Sisällön tarjoaa Blogger.

Eurolla kehyksiä Instrussa, what!

Hei! 
Kävin jouluostosten lomassa kauppakeskus Oulun Valkean Instrumentariumissa. Tämä postaus on tehty yhteistyössä Instrumentariumin kanssa.
 
Instrumentariumissa on uskomaton tarjous suuresta osasta kehyksiä, nimittäin kehyksiä saa 1 € hintaan! Uskomatonta sanon minä!  Nämäkin upeat Guccin kehykset maksavat vain euron. Erittäin hyvä tarjous, vai mitä? Oletteko huomanneet vielä tarjousta?
 
Huomasin myös, että jos ostat paremmat linssit, saat MITKÄ VAIN kehykset hintaan 0 €.  Ei huono diili sekään :)Kuten kuvissa huomaatte kehyksiä on tarjolla todella paljon ja hinta ei todella päätä huimaa, kun kehykset saa melkein ilmaiseksi ja vain linsseistä maksetaan. Voitte käydä halutessanne tutustumassa edullisiin Instrun kehyksiin heidän nettisivuilla klik!Sain Instrussa jälleen henkilökohtaista ja yksilöllistä palvelua. Näihin kehyksiin ihastuin ja nämä löysimme yhdessä ammattitaitoisen Instrun työntekijän kanssa. Kehykset ovat tosiaan Guccin ja istuivat päähäni kuin nenä päähän :) Kehyksissä oli tyylikkäät kultaiset Guccin merkit sangoissa, jotka sopivat  asuni kullan värisiin koruihin. 
Itse en juuri nyt laseja tarvitse, mutta jos teillä on tarvetta silmälaseille, niin suosittelen piipahtamaan Instrussa, sillä siellä on paljon upeita kehyksiä tarjolla ja varmaan sinullekin sopivat kehykset löytyvät ammattitaitoisen henkilökunnan avulla :) Aurinkolasitkin tulevat melko pian ajankohtaisiksi, kun kevätaurinko alkaa pilkistämään. Niitäkin Instrussa on mukavasti tarjolla :)

Mukavaa päivän jatkoa <3

Jaana
 
 

10 kommenttia

 1. Sopii kyllä sulle ihan täydellisesti nuo Guccit :).

  Kävin justiin silmälääkärissä ja uudet lasithan sitä pitää hommata. Meinasin vaan pyörtyä, kun Silmäasemalla pelkät linssit olis maksaneet 900-1000 euroa. Juu ei. Kiitin kohteliaasti ja kävelin ovesta ulos. Taidankin poiketa Instrussa, koska sellainenkin tästä kylästä löytyy ja edelliset lasit ostin sieltä. täytyy vaan saada aikaiseksi. Että kiitos tästä muistutuksesta ja kaunista päivää!

  VastaaPoista
 2. Oletpa bongannut hyvän tarjouksen. Kiitos kun jaat sen blogiisi. Harmi ettei Gucci ole lempimerkkinen. Siitä on tullut jotenkin arkinen.

  VastaaPoista
 3. Kivat kuvat! Täytyykin käydä katsomassa, jospa löytyisi uudet kehykset minullekin edullisesti. Kiitos vinkkauksesta!

  VastaaPoista
 4. Itse käytän laseja, ja vasta on tullut kahdet lasit ja myös aurinkalasit laitettua. Hinta oli ihan jotain muuta kuin euron, mutta hyvä jos noin edullisesti saa. Kauniita kehyksiä!

  VastaaPoista
 5. Nuohan on melkein ilmasia, vautsit!!

  VastaaPoista
 6. Mahtava tarjous ja todella tyylikkäät kehykset. Kyllä passaa hyvin sinulle <3

  VastaaPoista
 7. Kiitos muistutuksesta! Pitäisikin käydä näöntarkastuksessa. :)

  -Ruut

  VastaaPoista
 8. wau, hyvin passaa noi pokat sulle, Ihanaa viikonloppua Jaana

  VastaaPoista
 9. Tosi hyvin passaavat sulle. Mulla on varaamatta aika näöntarkastukseen. Vanhat lasit on jo kolme vuotta vanhat ja uudet pitäis saada hankittua.

  VastaaPoista
 10. Lovely favorites post!, Yes!!!! I love this post!!, I fan of your site. You have to keep doing such an article even future. LOVE yours in this

  post!  Best Funny jokes in Hindi

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se on minulle tärkeä :)