Sisällön tarjoaa Blogger.

Hurlumhei-viikkoon mahtunut monenlaista!

Hurlumehei-viikko takana! Viikkoon on mahtunut monenlaista, kuten otsikkokin kertoo. Alkuviikosta tapasimme työkamun kanssa äippälomalla olevaa ihana työkaveriamme.  Olipa ihana nähdä häntä ja rupatella niitä näitä päivällisen merkeissä.
 
Keskellä viikkoa pyörähdin jälleen silmälääkärillä, joka teki tarkemman silmätutkimuksen mulla ja totesi, että leikkaus voidaan mulle tehdä ja samalla hän teki lopullisen leikkaussuunnitelman ja kertoi minulle leikkauksen vaiheista. Oli aika jännää ja voitteko uskoa, että minulle tehdään laserleikkaus jo ensi viikolla!
 
Torstaina olikin vanhimman poikani vanhempainilta ja Vanhojenpäivän tanssiaisten kenraaliharkat. Nämä tanssiaiset olivat ikimuistoiset ja saivat minut herkistymään moneen otteeseen. Pääsinpä minäkin vielä lopuksi tanssahtelemaan valssia poikani kanssa <3
 
No perjantaina koetti sitten se H-hetki. Aamu varhaisella heräsimme laittamaan meidän "vanhaa" juhlakuntoon. Päivällä lähdimme hyvissä ajoin kohti Ouluhallia ja odottelemaan tanssiaisten alkua. Tiesittekö, että tämä halliperinne on alkujaan lähtenyt Oulusta? Minä en tiennyt. Olimme niin onnellisessa asemassa, että pääsimme istumaan todella loistaville istumapaikoille ja poikani koulu esiintyi ihan meidän edessämme. Olipa ihana seurata tanssiaisten kulkua ihan näköalapaikalta <3 Saimme otettua loistavia kuvia myös tanssiparista. Tänne en niitä kuvia laita, ihan poikani toiveesta... Alla ensimmäiset kuvat ovat kenraaliharkoista ja alimmat kuva Ouluhallista.  Ylimmässä kuvassa poikani on parinsa kanssa edessä kädet juuri ylhäällä :)

 
 
 
 
 
 
Haluan jakaa liitteenä videon, jossa poikanikin parin kanssa tanssahtelee. Poikani vilahtaa klo 0:00:48-0:01:00 kohdalla :) Näkyvät muuten myöhemminkin videolla <3
 
Eilisestä on vielä itsellänikin pää hiukan pyörällä, kuinka mun  rakas poika on jo näin iso? Kun mää oon vielä niin nuori ;)  Niin se aika vierähtää <3 Päivä taisi olla tärkeä myös suurimmalle osalle vanhemmista...
 
Ihanaa lauantaita kaikille sinne ruudun toiselle puolelle <3 Nyt on pakko alkaa kotitouhuihin...Tulen blogikierrokselle, kun saan tehtyä jotain "järkevää" ensin...
 
Jaana

39 kommenttia

 1. Oi vanhojentanssit on niin ihanat! Mekin käytiin tyttären kanssa katsomassa! Ihanaa pukuloistoa ja kauniit prinsessat ja prinssit!

  VastaaPoista
 2. No siellä on ollut kiva ja hauska viikko :). Pari ystävääni on käynyt laserleikkauksessa ja ollut todella tyytyväisiä!

  Siis sä oot nuori! Et todellakaan näytä, että sulla ois noin "vanha" lapsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Erilainen ja erityinen viikko ♡ Kivaa iltaa!

   Poista
 3. Sinulla onkin ollut mukava viikko! Vanhojentanssit on niin ihanaa katseltavaa.
  Viime vuonna oltiin katsomassa, kun tyttäremme tanssi vanhoissa.
  Mukavaa lauantai päivää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä :) Onkos teillä abiristeily tiedossa? Kivaa iltaa!

   Poista
 4. Ihanaa ja haikeaa ❤️ Meillä myös tanssittiin eilen , Poika frakissaan ja tytöt ihanissa puvuissaan ❤️ Meidänkään poika ei halua kuviaan nettiin , joten en pääse aiheesta postaamaan ;) ainakaan kovin läheisten kuvien kautta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat fiilikset siis sulla! Haikeutta, kun oma lapsi on jo noin iso...

   Poista
 5. Oi, nuo "vanhat" on niin suloisia! Kivaa viikonlopun jatkoa sinne!

  VastaaPoista
 6. Niin kauniita, kummityttömme oli myös tanssimassa <3
  Minä en uskaltais mennä silmäleikkaukseen mutta oonkin niin pelkuri :D Monelle työkamulle on leikkaus tehty, tyytyväisiä ovat olleet paitsi yhdelle oli jäänyt huonot kokemukset. Tsemppiä operaatioon!
  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok :) Tytöillä onkin iso työ vanhojenpäivään valmistautuessa. On meikit, kynnet ja hiukset ym...Kiitos tsempistä ♡Kivaa viikonloppua!

   Poista
 7. On ne niin kauniita ja komeita! Meillä tätä ihanuutta oli pari vuotta sitten. Eipä taida tanssijoita enää tullakaan. Pienimmäistä ei tunnu lukio yhtään kiinnostavan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sullakin siis takana sama juhla! On se vaan ihana juhla! Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 8. Oi, varmasti ihana päivä ollut ja samalla haikeakin. Onhan se melkoinen virstanpylväs niin pojalle kuin äidillekin saavuttaa jotain noin merkittävää. Muistan vielä omankin vanhojenpäivän kuin eilisen päivän. Sitähän koki olevansa jo tosi iso! Ylpeyden aihe se olikin jäädä koulun vanhimmiksi abien siirryttyä lukulomalle :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, haikea päivä ja ihana ♡ Tuon päivän muistaa kyllä koko elämän! Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 9. Kyllä on kauniita pareja :) Aivan mielettömän upeita pukuja!
  Hyvää viikonlopun jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Olen samaa mieltä :) Hyvää viikonloppua!

   Poista
 10. Oi, nuo vanhojentanssit on niin hieno tapahtuma. Niin, tanssijoille kuin perheellekin. Ja, uskon että herkistyit. Itse saan tuota vielä muutaman vuoden odottaa, kun omat poikani mahdollisesti tanssivat muiden vanhojen joukossa. Niin, ja kuinka kauniita pukuja sekä komeita nuoriamiehiä! Tsemppiä leikkaukseen ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Aika kuluu kyllä niin nopeasti! Vasta syntyi ja nyt jo kohta täysi-ikäinen...Kiitos tsempistä! Hyvää viikonloppua!

   Poista
 11. Voi nuo vanhojentanssit ovat ihania!!! tulevat omat mukavat muistot mieleen.

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Muistot säilyy varmasti mielessä läpi elämän ♡ Kivaa viikoloppua!

   Poista
 12. Niin ne lapsoset kasvaa <3
  Meillä tanssiaiset kesti 2 päivää, ensin torstaina tanssivat vanhemmille/kutsuvieraille ja seuraavana päivänä alakouluissa ja vanhainkodeissa/palvelutaloissa ja sitten 'koko kansalle' suurhallissa. Hieman oli erillaista laittaa tyttöä valmiiksi kuin poikia ;) siis super kivaa äidille <3
  Onneksi mulla on vielä toi 'iltatähti' :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sama homma eli pari päivää meni juhlissa! Totta, pojan laitossa ei mee tuntia kauempaa, sisältää suihkukäynnin :D Täällä kans tulossa seuraava tanssija parin vuoden päästä. Kahdesta nuorimmasta ei oo vielä tietoo, että minne menevät. Hyvää yötä!

   Poista
 13. Ihania nuoria ja varmasti ikimuistoinen hetki myös äidille! Upeita pukuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johanna, oli se ikimuistoinen hetki, myös äidille ♡ Hyvää yötä!

   Poista
 14. Upeita pukuja ja kampauksia! Tsempit laserleikkaukseen, kerrot varmaan jossain vaiheessa kokemuksia tänne blogiinkin? :) Terkuin laserleikkausta harkinnut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Laittelen postausta ensi viikolla, kun toimenpide on tehty :) Mukavaa sunnuntaita!

   Poista
 15. Kauniita nuoria naisia ja miehenalkuja upeine kampauksineen ja pukuineen!
  Varmasti oli Jaana liikuttavaa katseltavaa, voi että kun nuo lapset kasvavat niin nopeasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin, oli kyllä liikuttavaa ♡ Mukavaa sunnuntaita Sari ♡

   Poista
 16. Niin kauniita ja komeita, on mahtanut olla äiti ylpeänä. <3 Saattoi mennä vähän nessujakin. <3

  Mukavaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äippä oli ylpeänä ♡ Nessulla oli tarvetta....Ihanaa sunnuntaita Tiia ♡

   Poista
 17. Oi, teillä on ollut ihana päivä. Niin pojalla kuin koko perheellä. Ikimuistoinen päivä. Niin ne pojat kasvavat.

  Minulle on myös tehty Laser-leikkaus. Niitä ensimmäisiä Suomessa vuonna -95, Tampereen Kirurgipalvelussa. Nyt tekniikka on kehittynyt. Sinulle varmaankin tehdään leikkaus Lasik-menetelmällä. Minulla lähtötilanne oli -8 ja toinen silmä vähän alle -8. On ollut hyvä sijoitus. Miinusta on tullut takaisin -1:n verran. Ikänäköä minulla ei ole lainkaan.
  Kerrohan myöhemmin operaatiosta.
  Hyvää tulevaa viikkoa!

  VastaaPoista
 18. Mielenkiintoinen ja tapahtumarikas viikko takana :) Odottelen mielenkiinnolla raporttia laaserleikkauksesta ja fiiliksistä sen jälkeen. T. Rillipää :)

  VastaaPoista
 19. On varmasti ollut ihana ja haikea päivä. Niin ne lapset kasvaa, välillä tuntuu, että liian nopeasti.

  VastaaPoista
 20. Voihan Wanhat.. vastahan siitä oli muka hetki kun itse oli tuolla, nyt nuo näyttävät niin hellyttävän nuorilta ja kavereiden muksuista yksi ja toinen wanhoja pyörähtelee..
  Mutta niin se menee, elämä. :)

  VastaaPoista
 21. Oi päivä prinsessoina ja prinsseinä, ikimuistonen päivä! Ja varmasti saa äidinkin herkistymään! :)

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 22. Vanhojen tanssipäivä oli aivan ihana päivä, voi että! Miten siitäkin voi olla niin tuhottoman kauan jo.. :P Kivaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 23. Kaunista pukuloistoa. Vuosi sitten kävimme katsomassa tyttäremme tanssiaisia. Kaikki meni hienosti.
  Nyt on vietetty penkkareita ja hän kävi Abi-risteilyllä ja palasi ehjänä kotiin tuliaisten kanssa.

  Itsekin olen haaveillut silmäleikkauksesta, mutta en ole vielä uskaltanut tehdä asialle mitään. Mulla on ollut silmälasit yläasteelta saakka ja nyt olen huomannut, että en nyt näe enää niin lähelle kuin ennen, joten ikänäkö alkaa vaivaamaan.
  Mielenkiintoista kuulla sinun kokemuksia.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se on minulle tärkeä :)