Sisällön tarjoaa Blogger.

Kikkaraa käkkärää...

Iltaa! Esittelen teille yhden aika huippu ostoksen, jonka tein kesällä. Ostin nimittäin tämän ihanan "piippiraudan" itselleni. Kampaajallani oli juuri samanlainen, jonka perusteella ostin myös itselleni samanlaisen. Tämä kiharrin on merkiltään Babyliss ja tekee kyllä helposti kiharoita. Tässä ekat kiharat, jotka tällä kihartimella tein. Näiden tekemiseen meni varmaan noin vartti tunti. Sen verran tehokas kone tämä on. Joksu on ihana saada vaihtelua tähän epämääräiseen luonnonkiharaan/ taipuisaan tukkaan. Olen ollut kyllä tyytväinen ostokseeni. Seuraava hankinta on minulla edelleen se suoristusrauta... Jospa se vaikka joulupukki toisi sellaisen...

Onkos teillä mitä kihartimia tai suoristusrautoja kotona, vai onko lainkaan? Ihanaa, huomenna minulla on vapaapäivä! Miehenikin pääsee aamulla töistä ja meillä on yhteistä aikaa koko aamupäivä. Aika kuluu kyllä asioiden hoidossa, mutta kahvilla olisi kiva vaikka käydä. Viikonloppuna meillä on ystäväpariskunnan nelikymppiset, joihin meidätkin on kutsuttu. On tosi kivaa päästä juhliin ja kyseisten ystävien juhliin. Viikonlopun aikana on lisäksi mitäs muutakaan kuin jalkapalloa... Olipa varmasti yllätys ;)

Nyt taidan painua pehkuihin, että jaksan aamulla herätä reippaana laittamaan lapsia kouluun.

Palataan asiaan viikonloppuna <3

Jaana


15 kommenttia

 1. Kivat kiharat, sopii oikein hyvin ja joskus on helpompi luonnontaipuisan hiuksen vaan ennemmin kihartaa kuin suoristaa, kokemusta on. Suoristus/muotoiluraudallakin saa helppoja ja kivoja kiharoita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos...Joo, kihartaminen onnistuu varmasti paremmin mun hiuksiin kuin suoristus... Kiva, kun tulit vierailulle :) Kivaa viikonlopun jatkoa!

   Poista
 2. Ihanat kiharat!
  Mukavaa viikonloppua Jaana<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sari, kiitos ja kivaa viikonlopun jatkoa sullekin :)

   Poista
 3. Ihanat kiharat ja vaan vartissa! Onko helppo käyttää?
  Enimmäkseen käytän lämpörullia jos haluan tähän tikkusuoraan tukkaan kiharoita saada. Suoristusraudalla en ole ikinä oppinut kiharoita tekemään...

  VastaaPoista
 4. Upea kiharat. Mä olen kokeillut, vaikka minkälaista rauta ja en vaan osaa käyttää kuin harjakiharrinta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju :) Lyhkäsiin hiuksiin harjakiharrin on varmaan paras vaihtoehto :) Kivaa viikonlopun jatkoa!

   Poista
 5. ihanat kiharat ja vain vartissa! Itse käytän lähinnä lämpörullia, en ole koskaan oppinut kihartamaan suoristusraudalla... hyvää viikonloppu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Johanna! Lämpörullatkin ovat kivat käytössä. Niitäkin käytän joskus. Kivaa viikonloppua sullekin :)

   Poista
 6. Ihanat kiharat ja sopii sulle kauniisti. Mulla on tosi vähän mitään hismasiinoita ja vähän niitä käytän. Rullat on suurimalla käytöllä. Ihanaa viikonloppua,täällä juhlitaan häitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni! Teillä oli varmaan kivat häät! Kivaa viikonlopun jatkoa :)

   Poista
 7. Suoristusrauta on kovassa käytössä, mutta kiharoita sillä en osaa tehdä. Vuosi sitten ostin sauvakihartimen, pari kertaa olen kokeillut, mutta hermot on menneet ;)
  Suloinen tuo teidän kissa <3
  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suoristusrauta ois mullakin ihan pakko saada :) Sauvakiharrin tuntuu tarvitsevan harjoitusta. Huomasin, että parin kerran jälkeen kihartaminen on jo helpomaa :) Kivaa viikonloppua sullekin :)

   Poista
 8. Kiva ostos! Suoristusrauta ja paljon muita mööpeleitä löytyy. Nyt kasvattelen tukkaa ja tämä on niin ärsyttävän epämääräisessä mitassa joka puolelta,että täytyy käyttää tosissaan mielikuvitusta,että sinniä riittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anne, äkkiä ne hiukset kasvaa! Ens kesänä ne on jo tosi paljon pidemmät :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, se on minulle tärkeä :)