Sisällön tarjoaa Blogger.

Kevään arkivaate valintoja

Iltaa! Valitsin nettikaupoista muutamia mieleisiäni arkivaate valintoja kevääksi. En ole kyseisiä vaatteita tilannut tai tilaamassa, mutta aina kiinnostaa muoti ja vaatteet. Nämä valitsemani vaatteet vastaavat omia tarpeita ja mieltymyksiä. Olen lähdössä Helsinkiin parin viikon päästä ja siltä reissulta saattaa tarttua jotain kuvissa olevien vaatteiden näköisiä mukaani, paitsi ei nahkatakkia, koska minulla taitaa niitä olla jo neljä :) Jätin valinnoista pois mekot, hameet ja kengät sekä asusteet. Alla olevia vaatteita pystyy aika kivasti yhdistelemään myös keskenään.
            Dabiker 3 Top


SUPERSKINNY 32Liv TrousersBOOTZEE-ST L.32 TROUSERS
       
Exonic 1 CardiganRAGNA-J                                          BANDIT PU BIKER NOOS


Miten te muut, oletteko jo miettineet tulevaa kevättä vaatteiden suhteen? 

Nyt taidan lähteä kyselemään uskontoa pojaltani. Hänellä on huomenna uskonnon koe ja kokee tarpeellisena kokeisiin kyselyn. Mukavaa tiistai-iltaa kaikille tasapuolisesti!  


Jaana6 kommenttia

 1. Kivannäköisiä vaatteita, kevättä kohden onkin ihanaa suunnitella vaatteita!
  Mukavaa loppuviikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaatteiden kanssa tulee yleensä kaupassa runsauden pula...Kevättä jo rinnassa :) Kivaa loppuviikkoa sinullekkin Sari!

   Poista
 2. Tuo pallokuosinen on aivan ihana, mistä löysit sen?? Sekä noi ylimmät housut ja nahkatakki.
  Saitko eilen uusimman henkkiksen kuvaston. Siinä oli tosi paljon vaatteita joita suunnittelin kesääkohti tilata. Juu Helsingistä olisi tarkoitus ostella itselle uusia vaatteita. Paljon olen kaappia siivonnut kirparille ja mitään en ole ostanut tilalle eli aika vähissä alkaa minun vaatteet olemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Booztilta kummatkin ja melkein kaikki yllä olevista vaatteista. Joo, henkkiksellä oli kivoja uusia kevätvaatteita :) Sulla tulee hyvä reissu etelään, kun olet saanut kaappia tyhjennettyä valmiiksi :) Saa hyvällä omalla tunnolla ostaa :) Mukavaa keskiviikkoa!

   Poista
 3. Ihania juttuja olet bongannut! Minä löysin tuon nahkatakin kaltaisen takin Lindexin alesta ja olen siihen niiiin ihastunut. Löysin vielä samanväriset saapikkaatkin. :)

  VastaaPoista
 4. Tuo ruskee nahkatakki on ihqu :) Laita kuvia blogiin, kun saat päälle ne yhtä aikaan :) Täällä odottelee...Ihanaa perjantaita!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se on minulle tärkeä :)